lørdag 30. januar 2010

Nicholas 3 år

Sjarmtrollet vårt Nicholas ble 3 år igår 29.januar. Det er helt utrolig at det allerede har gått 3 år. Jeg glemmer ut at han begynner å bli stor han og og da han plutselig begynnte å si ett par ord på sensommeren, da 2,5 år, ble jeg nesten sjokkert.

Dagen ble feiret idag da vi var på jobb igår og vi kommer sent hjem. Idag har det gått i ett med både barneselskap og familieselskap, bursdaggutten har storkost seg. Masse fint fikk han også, han var storfornøyd. Han fikk star wars jumper, da røk skjorten :-) Han fikk også masse bondegårdsdyr og de sprang han rundt med i en liten pose. Gaven hans kjøpte vi tidlig nå i januar på salget, en svart recliner stol fra Bohus, som han er superfornøyd med, ingen får komme i nærheten av den og nåde den som våger å prøvesitte den. Ellers fikk han penger og klær. Nicholas er vår store solstråle, han smiler og ler dagen lang. Han har den skjønneste hjerteligste latteren du kan tenke deg, synes jeg da.

VI hadde selvsagt sjokolade kake etter oppskrift av en kollega på jobb, den er veldig saftig og god. Ellers så hadde vi Tapas; basamico poteter og kjøttboller med hvitløksdipp og balsamico dressing, dette var knallgodt og etter oppskrift av min kjære svigerinne Carmen. Bursdagene kommer alltid så brått på synes jeg. Jeg har liksom hele planen klar på forhånd med alt jeg skal gjøre men det blir desverre sjelden slik som jeg hadde tenkt.

torsdag 28. januar 2010

endelig skoleball

Christopher har ventet lenge på denne dagen, dagen da nyttårsballet skal holdes på skolen.Antrekket har vært klar i en uke på kleshengeren på rommet, svart dressbukse, blå skjorte og skinnjakke. Han var rask i klærne og litt godlukt måtte også til og den stolte mamma måtte selvsagt knipse mange bilder til guttens store irritasjon tji hi


onsdag 27. januar 2010

onsdag er fridag

Hver onsdag har jeg fri fra jobb og dagen brukes til å gjøre de tingene jeg ikke får gjort ellers i uken, dvs kjedelige ting som å vaske og rydde og bretting av klær. Det er helt utrolig hvor fort rotet det blir hjemme hos oss, andre som kjenner til dette problemet?

Etter dagens økt har jeg funnet ut at tirsdag kveld må være ryddekveld slik at jeg kan konsentrere meg om å vaske på onsdagen. Planen med å være hjemme onsdager er ikke bare å rydde men å ha tid til å lage ekstra god middag og f.eks skillingsboller. Jeg henter også guttene tidligere fra barnehagen denne dagen og de synes det er kjempestas å bli hentet av mammaen sin, ellers i uken blir de hentet av mommo og moffi. Det første de spør om når vi kommer hjem er om jeg har ryddet rommet deres, de er ganske opptatt av det men å rydde det selv???, ikke like stas nei!!
Det det aller kjekkeste er duften av hjemmebakst. De elsker skillingsboller. Benjamin på 4 sier skillingsbongser så det er det nye navnet her i huset, hehehe

Etter halvannen mnd med snø begynnte det å regne idag jeg gikk derfor og kjøpte de skjønneste rosa tulipanene for å lyse opp hverdagen er hjemme litt. Det er utrolig hva litt blomster gjør for humøret. Skulle gjerne lagt ut bildet men jeg har fremdeles litt problemer med å få ført over bilder. Jeg må få kjøpt meg en ekstern harddisk å ført over bildene på den. Pc'en er full og den andre hardisken er full av bilder, det er altså derfor jeg ikke får til å overføre bilder.

Viser dere noen bilder fra september hvor vi ferierte en uke i Tyrkia, lengter tilbake når jeg ser på disse


tirsdag 26. januar 2010

forening og scrappekveld

Igår var jeg i forening hos ei venninne,Aida, og vi hadde det kjempekoselig. Det var så lenge siden jeg hadde sett dem og skravla gikk i ett hele kvelden. Kjempegod mat fikk vi også, som vanlig. Jeg hentet Hege på veien og måtte selvfølgelig innom for å se hvor stor hennes datter Marielle var blitt, og tiden flyr ja. Sist jeg så henne var hun en liten baby og nå var hun ei stor jente på 9mnd som sitter og står. Kan nesten ikke tro at vår minste Alexander nærmer seg 2 år.

Ikveld skulle jeg egentlig vært hos Grethe Lill og scrappet men det ble for travelt så jeg klarte ikke rekke det, desverre. Jeg har fremdeles litt problemer med å få lastet inn bildene fra søndag, legger derfor ut noen andre snøbilder.Christopher på åtte år

Nicholas på snart 3 år


Benjamin på 4 år

søndag 24. januar 2010

en produktiv søndag

Idag har vi hatt en fantastisk flott dag ute i snøen med guttene. Jeg tok en masse flotte bilder men desverre har jeg litt problemer med å laste opp bildene og jeg finner ikke ut hvorfor jeg ikke får det til. Det var ikke like lett å ake med dem da mamma og pappa ikke kan dele seg i 4 for guttene våre. Vi prøvde å ake i tur og orden med dem men de var ikke helt fornøyde med det. Det endte at vi gikk ned til bekken som er nesten rett nedenfor huset vårt og der koste de seg kjempemasse. Det var vist kjekkere enn hele akingen hehehe. Jeg får legge ut bilder fra denne dagen når jeg får til å overføre bildene fra kameraet.

Ellers har dagen idag gått med til rydding og maling. Vi holder på med å male listene nede i gangen men da jeg begynnte med det så ble de hvitmalte panelveggene seende så gule ute, at jeg måtte male de på ny. Det tok sin tid. Det er kjempekjedelig å male. Skal legge ut bilder når gangen er helt ferdig og vi har fått gjort noe med trappetrippene, de ser ikke ut. Har helst lyst å male dem hvite men de er så fulle i hakk og jeg orker ikke å pusse dem ned derfor blir det vel til at vi legger laminat i dem og får en kamerat til å lage beslag til lå ha på kanten. Vi lurer på om vi skal kjøpe hvit laminat eller merbau farget laminat. Hva tror dere??

lørdag 23. januar 2010

jeg begynte å scrappe da eldstemann Christopher ble født og jeg elsker det. Nå har jeg faktisk ikke scrappet noe siden papirfesten i oktober men skal på scrappetreff til ei venninne nå på tirsdag, gleder meg kjempemasse. Jeg kommer til å legge ut Lo'ene som lages denne kvelden, dersom jeg blir fornøyd med dem. Det er vel sånn med scrapbooking som med det meste, noe blir man fornøyd med og andre vil man helst bare lage på ny, det kommer vel litt ann på dagsformen. Gleder meg ellers til forening neste uke med en kjempekjekk jentegjeng som jeg ikke har sett på nesten 2mnd. det skal bli kos. Jeg har 3 foreninger jeg går i, det kan til tider bli travelt, men hverdagen generelt er travel og jeg prioriterer disse 3 kveldene i mnd for å treffe gode venninner.
Hei, jeg heter Helen og er 33 år gammel. Er gift med en fantastisk mann og har 4 flotte gutter mellom 2-8 år. Denne bloggen vil handle om alt som interesserer meg som f.eks interiør, shopping og scrapbooking.