søndag 27. juni 2010

Først Stockholm, deretter videre til København

Tidlig fredagsmorning var jeg på vei til Stockholm på studietur. Jeg dro sammen med 5 kjempekjekke jenter fra jobb og har virkelig storkost meg. En god gjeng som dro avgårde. Vi har vært avgårde for å se på Choice hoteller. Det eneste minuset med turen må være at det har vært midtsommerfest i Sverige og omtrent alt var stengt. Jeg hadde selvfølgelig sett for meg ivertfall en time eller 2 med shopping i hovedstaden men dengang ei. Akkurat det var litt nedtur men det fantastiske været og det gode reisefølget gjorde litt opp for det.

Hotellet vi lå på het Nordic Sea Hotel, og de har verdens første permanente isbar. Det var en opplevelse i seg selv. Alt var laget av is, det var ganske fascinerende, alt fra baren, veggene og glassene.Neste dag bar det videre til København, litt hotell, lunsj i nyhavn og litt shopping i Strøget. Jeg hadde ca 1,5 time på meg og det eneste jeg fikk røsket med meg var noen gaver til guttene og noe annet stæsj. Skal vise det frem senere. Var litt skuffet da jeg hadde håpet å finne litt Green Gate forhåpentligvis på salg, og kanskje noe fra Pip. Så heldig var jeg da ikke. Da er det godt vi skal tilbake i januar på julebord. Det blir kos ♥


Det er litt sånn at er jeg på ferie/tur så kan jeg unne meg litt tallerkener og krus til mange hundre kroner. Da er det på en måte litt godkjent hihihi

Kastrup har forresten egen Lisbeth Dahl butikk ♥♥ Den fant jeg selvfølgelig omtrent da de stengte, heldigvis for gode jobb kolleger som sendte meg mld fikk jeg brukt litt kroner der også. De hadde 50% på mange varer ♥

Klem Helenmandag 21. juni 2010

container

For de av dere som trodde jeg skulle vise de rålekre klærne til danske Container, beklager å måtte skuffe dere.


På dette bildet får dere kanskje ett lite inntrykk av hvordan garasjen er en del av huset

Vi har leid container da vi skal rydde utav garasjen for å innrede til soverom. Det var litt av en jobb vi hadde foran oss men vi (les:min kjære) klarte det. Containeren ble stappet til randen av alt slags mulig skrot. Det er rart hva man samler på så lenge det er en plass å lagre det på.


Rot i garasjen.
Da er egentlig første del av jobben gjort. Garasjen er ikke tom, men alt som skulle kastes er blitt kastet. Nå er det bare å stue boden og andre steder med det som skal beholdes, ivertfall til vi får støpt nytt gulv, kledd igjen fronten med garasjeporten og satt inn vindu. Vi må også lage plass til 2 vinduer mot hagen. Heldigvis er min svoger en skikkelig handyman, så vi håper på god hjelp fra han. Det er godt det som kan gjøres selv.
Skal nå ta kvelden, er kjempetrøtt, god kveld til dere som titter innom
Klem Helen

søndag 20. juni 2010

♥ Lorrain ♥

idag har min kjære lillesøster Lorrain bursdag. Hun er ei fantastisk flott jente som jeg setter utrolig stor pris på, og som alltid er der for meg. Masse gla i deg ♥
Det har vært fullt hus i nabohuset hos mamma med familie, kjempekos har vi hatt det. Guttene har også prøvd det nye bassenget sitt, sjørøverbassenget fra Nille. Vi hadde det samme ifjor men måtte til innkjøp av nytt iår. Det pleier å være sånn, varer ikke lengre enn en sesong her i huset. Har kanskje noe med at vi er så dårlige på å gjøre det rent og pakke det vekk for vinteren, jeg vet ikke jeg. Min mamma synes å mene det og hun har nok kanskje rett.

Vi har ivertfall kost oss idag og fått helt nydelig grillmat laget av min kjære mamma. Hun er helt fantastisk, det gjelder også på matfronten. Dette er en egenskap jeg , til hennes store fortvilelse, ikke har arvet.

Bassenget i hagen til mamma og pappa har også blitt brukt idag, jeg har ikke vært uti da det er iskaldt men tøffe Christopher og søte Malin var uti. Jeg var selvfølgelig for sen til å se og til å knipse litt bilder, de var ikke lenge uti for å si det sånn.


Min snille tante har idag tatt med seg alle våre 4 gutter på overnatting, det betyr at vi kan sove litt lenger imorgen selv om vi må opp og avgårde på jobb. Det blir t.o.m ei hel natts søvn og det er luksus.
Klem Helen

lørdag 19. juni 2010

skilt

Dette søte lille skiltet kunne jeg ikke gå ifra da jeg var
på Kremmerhuset på Kvadrat idag, var det ikke bare skjønt ?

Idag har min kjære søster og jeg sammen med mine 3 minste vært på litt shopping slik at min kjære kunne rydde i garasjen ifred. Vi har leid oss container og har litt av en jobb å gjøre. Derfor tok vi ungene med oss og dro ut. Tiden fløy avgårde, fikk også brukt litt penger, det liker jeg godt hihihi. Jeg kjøpte 3 tallerkener av den skjønne serien Pip, kaketallerken med den søte fuglen på, en tallerk i hver farge, rosa, blå og grå. Det var helt utsolgt for rosa og blå kopper, men de får heldigvis inn igjen. Må nok sjekke med jevne mellomrom eller fyker de vel rett ut neste og. Nå skal vi kose oss med en film og litt digg, håper dere også har en fin lørdagskveld.
Klem Helen

mandag 14. juni 2010

Mad Muff Pie

I anledning bursdagen min igår hadde vi mad muff pie, laget av Oreo kjeks. Jeg må bare dele oppskriften med dere her, og anbefaler dere virkelig til å prøve den, smaker sinnsykt godt, en skikkelig kaloribombe hihihi


2 pk oreo sjokoladekjeks, fin hakkes/knuses
2 pk philadelfia ost naturell og 400 melis piskes sammen
nesten 1 pk ferdig vaniljekrem, blandes oppi


så pisker du 1 liten kremfløte, som blandes sammen med den andre kremen.
Legg lagvis krem og oreo kjeksen i en skål, start og avslutt med oreo kjeksen.Kan lages kvelden før.
Anbefaler dere virkelig å prøve den, lover dere at den kommer til å falle i smak.
Nå skal jeg kose meg med restene selv om jeg virkelig ikke har godt av det hehehe
klem Helen

søndag 13. juni 2010

Hurra for meg

Idag har jeg bursdag og det har vært full rulle i hele dag :-)

Disse søte trollene har jeg fått av mine enda søtere småtroll Benjamin og Nicholas, det var 2 særdeles stolte gutter som overrakte dem ♥♥ Jeg fikk også ett lite og hendig Nikon kamera med 12megapixler som jeg kan ha med meg i vesken, tusen takk kjære , du er den beste ♥


Disse nydelige rosene fikk jeg av våre gode naboer/venner, tusen hjertelig takk ♥Min søte venninne Wenche scrappet denne flotte boxen til meg med innhold, er jeg ikke heldig som har en slik fantastisk venninne ♥♥♥ kjempeglad i deg ♥
,

Det eneste som har vært litt dumt er at min søte Benjamin har vært febersyk, og nå ikveld fikk Nicholas feber. Dette er jo kjedelig uansett hvilken dag det måtte være, og krysser fingrene for at de snart blir friske igjen.

Nå skal jeg få ryddet huset etter dagens feiring, og etterpå skal jeg kose meg med siste episode av Ghostwhisperer. Ønsker dere alle en fin søndagskveld.

Klem Helen

lørdag 12. juni 2010

voksduk

Inspirert av alle dere fantastiske bloggedamer der ute har jeg bestemt meg for at iår skal jeg virkelig få gjort utestedet kjempekoselig og superromantisk. I den aledning ville jeg gå til innkjøp av en voksduk, noe som har vist seg til å ikke være så lett. Jeg har vært både på Kid og Princess, men ingen av de har hatt noe som jeg kunne tenke meg, som er småblomstrere romantisk rosa ♥
Jeg fant en lekker sak på SMAK i Sandnes men den var noe i overkant av hva jeg hadde sett for meg i pris, NOK259 pr meter var ikke helt i min prisklasse, ivertfall ikke for en voksduk som skal være ute.

Jeg kom nå i kveld over en sjekk dansk nettbutikk som hadde noe som kunne ligne det jeg har sett for meg, problemet er at det ikke bare er jeg som hadde lyst på slik en duk, det var til min store fortvilelse utsolgt, men så var det vistnok heller ikke voksduk. men jeg likte godt mønsteret hehehe

Men har du sett, Sparkjøp hadde voksduk som jeg faktisk kunne tenke meg. Da jeg sjekket det de hadde ifjor var de helt forferdelige men jeg må si de kommer seg på den fronten også. Way to go Sparkjøp. Må si at den slår på ingen måte den de hadde på SMAK, men den duger.

Kjenner jeg er kjempetrøtt, det må være det sure kalde været som gjør det. Skal krype under teppet sammen med min kjære og se film, tror det blir "Alice in Wonderland" med Johnny Depp. Ønsker dere en flott lørdagskveld videre.
Klem fra Helen

,

fredag 11. juni 2010

Hyller


Jeg kunne veldig godt tenke meg noen hyller på rommet til guttene, og se bare hva jeg fant inne på Sprell. De var knalltøffe og de hadde passet helt perfekt inne hos en av guttene. Nå har jeg nylig malt og styrt inne på rommet til de minste, men forhåpentligvis i løpet av sommeren vil vi få enda mer rom å innrede. Da håper jeg vi får innredet garasjen (som er inni huset), og at vi får to ekstra rom som skal brukes til barnerom.
Ellers har de masse annet lekkert hos Sprell, er sikker på at vi alle kan finne en ting eller ti hos dem

bildene er lånt hos Sprell

onsdag 9. juni 2010

endelig litt sommer

Benjamin på 4 år spør hver dag "er det sommer idag, mamma". Idag kunne jeg endelig si ja til gutten min, idag er det sommer og idag blir det sommerklær. Han var helt i ekstase. Idag har guttene vært hjemme pga streiken, og vi har kost oss masse i finværet, vært nede på kaien og spist is og vært i lekeparken.


Da eldstemann Christopher kom hjem med en kompis bar det rett ut i hagen hvor de heiv seg over vannslangen og hadde vannkrig.

De hadde det kjempemoro. Da pappa'en i huset kom hjem hadde han vært å kjøpt vannsklie og det var stor stas. Ellers har vi grillet og guttene har hjulpet mommo med å klargjøre bassenget.


Det er så ufattelig herlig med slike dager som dette, jeg nyter slike dager som dette. Har tatt meg tid til kos og lek med guttene og bonusen er at jeg faktisk har fått ryddet og vasket litt også.

Håper dette nydelig været holder seg men det ser heller dårlig ut, men får da heller leve på denne dagen til finværet bestemmer seg for å vise seg igjen. Ønsker dere alle en like fantastisk kveld videre


Klem Helen

søndag 6. juni 2010

frukthagen vår

Det har vært en fantastisk flott helg, har virkelig storkost meg. Været har vært helt nydelig, blå himmel og sol, selv om det faktisk kunne vært litt varmere. 2 av guttene har sammen med pappa'en sin vært på båttur (og nei, vi er ikke så heldige at vi har egen båt, de ble invitert med av en kompis). De har virkelig storkost og synes det var storveis å være på sjøen og de fikk også prøve fiskelykken. De var helt i ekstase da de kom hjem.

Fant plutselig ut idag at epletreet vårt blomstrer som aldri før, helt fullt med hvite blomster.Vi har 2 epletrær og 2 plommetrær i hagen. Gleder meg masse til å få masse gode epler ♥♥

,
Ifjor hadde vi omtrent ikke plommer og det virker ikke som om det kommer noe særlig i år heller. Det har omtrent ikke blomstret, og det er vel ett dårlig tegn? Det er virkelig synd da plommene våre er fantastisk gode, de er blå og smaker helt himmelskt, tror det er Victoria?


Håper dere som titter innom også har hatt en flott helg, nå krysser jeg fingrene for at været holder seg slikt, og at det blir varmere og varmere.
Klem Helen

fredag 4. juni 2010

Sex and the City 2 ,

Igår var jeg og 6 av mine fantastiske venninner på premieren til Sex and the City 2. Vi var først og spiste på Pastabakeriet, maten var god men services kan diskuteres.

Filmen har jo blitt slaktet både her og der. VG ga den terningkast 2 med følgende kommentarer

"To år er gått siden den første filmen. Carrie er bekymret for at hun og Big er i ferd med å bli et kjedelig ektepar. Miranda har problemer på jobb. Samantha spiser 40 piller om dagen for å holde sexlysten oppe, og Charlotte sliter med å være den perfekte mor. Farsen krydres med et homsebryllup, en marerittaktig opptreden av Liza Minnelli i tights og en luksusreise til Abu Dhabi."


videre sier anmelderen fra VG:
«Sex and the City 2» vil ha både i pose og sex: Den vil si noe om homofiles rett til å gifte seg, kvinneundertrykkelse, religion, ekteskapsproblemer, overgangsalderen, hvor hardt det er å være mor og hvor glamorøst og flott det er på venninnetur. Det fungerer dårlig. Når du gaper over en tilags hamburger, må det bli mye søl.


Jeg synes det var en kjekk film og storkoste meg. Veldig morro å se jentene igjen og bare det å få en kveld ute med mine venninner gjorde sitt.


Det har vært og blir en flott helg. Idag er det Riskadagene og ikveld er det Bryggedansen. Gleder meg masse. Håper dere også har en flott helg videre

Klem Helen

torsdag 3. juni 2010

rommet til de 2 minste

Jeg har hatt en travel vinter/vår med maling av soverom. Har ikke blogget så veldig mye fra rommene, da jeg har manglet en del ting for å gjøre det helt klart.


Men den aller største grunnen er vel kanskje at rommene er ikke ryddige lenge nok til at jeg får tatt bilde. Vil tro at kanskje de fleste kjenner seg igjen i det hihihi

Den hvite rammen til venstre har jeg dratt med meg helt fra New York. Jeg har en slik collage ramme til hver av guttene, hvor jeg har bilder av de det første leveåret. Har slitt voldsomt med å finne en slik ramme til Alexander og da jeg først fant "over there" måtte jeg bare få den med meg hjem.