mandag 26. juli 2010

Newcastle, here we come

Nå er dagen endelig kommet, Newcastle er bare ett par timer unna. Jeg har ikke hentet ned koffertene fra loftet, og ikke pakket noe som helst. Min kjære mann kan da ikke forstå hvorfor Christopher og jeg skal ha hver vår store koffert, og i tilegg ha hver vår lille cabin koffert. hello dear husband, haven't we meet??? hihihihi

Jeg har ikke tenkt å pakke med med meg så mye, jeg har planer om å kjøpe masse masse nytt. Eneste problemet er at jeg har fått en betennelse i høyre arm, dvs at shoppingarmen min ikke kan yte som den pleier. Heldigvis bor vi midt i byen og vi kan gå til hotellet med poser etterhvert, dessuten har jeg CHristopher med meg, og mine kjære foreldre vil nok mest sannsynligvis forbarme seg over meg.

Ønsker dere en flott sommeruke videre, skal nå på loftet og finne frem kofferter.

KLem Helen

lørdag 24. juli 2010

tresko på ønskelisten

Høyt på ønskelisten min står disse lekre treskoene, synes de er knalltøffe. Har faktisk tresko i skapet som er ca 10 år gammel, men de er med åpen tå.
Jeg drar snart til Newcastle og regner med at ett par av disse skoene blir med i kofferten hjem.

Vi har nå hatt ferie i en uke, og været har ikke vist seg fra sin beste side. Men nå kan det virke som om det snur. vi har nå endelig en fantastisk sommerdag, det har virkelig ikke vært for mange av dem.


I løpet av denne ferieuken har vi vært travle. Vi har hatt noen dager hos gode naboer på sørlandet, været var desverre ikke noe å skryte av. Det gjorde sitt til at Dyreparken turen vi hadde tenkt oss på ikke ble noe av. Vi satser på at det blir noe av i løpet av siste uken av ferien.

Vi har også hatt besøk av vår skjønne niese Malin fra Karmøy. vi to hadde en koselig filmkveld med snop, popcorn og annet digg. Dagen etter var vi på en shoppingrunde på Kvadrat.
Været har også tillatt middag på terrassen 2 dager på rad, og det har virkelig ikke vært hverdagskost for oss her på vestlandet.
Nå blir det enda en middag ute på terrassen, været ble ikke helt som forventet idag men bedre enn regn og isende kald vind. Vi har ivertfall sommerklær på oss og kan være utendørs. Snart reiser jeg og eldstemann avgårde til Newcastle, det gleder vi oss begge masse til. ønsker deg som titter innom også en videre fin lørdagsettermiddag/kveld.

Klem Helen

fredag 16. juli 2010

endelig ferie

Da erdet endelig ferie, den har vært etterlengtet ♥ Tror nesten jeg skal starte dagen med litt te ute i hagen og bare nyte stillheten. Det er jo faktisk sol og opphold. Til de av dere som lurte på hvordan det gikk med tannverken min, så må jeg faktisk rotfylle :-(
Er egentlig litt usikker på hva vi skal gjøre resten av dagen.Meningen var at vi skulle til Kongeparken men vi drar til sørlandet imorgen og skal i Dyreparken på tirsdag om det er fint vær. Tror nesten vi skal spare Kongeparken til senere i ferien, det kan bli litt mye å gjøre alt det gøye første dag i ferien. Da var det bare å overtale guttene til å kanskje gå på stranden istedenfor. Kjenner jeg gruer meg litt til å dra med 4 gutter på stranden, alene. Min kjære er igjen hjemme, vi har så altfor mye vi skulle gjort som vi ikke har gjort pga dårlig vær.

ønsker dere som titter innom her på morgenkvisten en fantastisk dag. Håper den fortsetter å være skyfri med blå himmel og sol ♥

onsdag 14. juli 2010

maxi kjole

Siden helgen har jeg gått rundt med tannverk. På mandag var jeg hos tannlegen og fikk en midlertidig fylling hvor jeg hadde hatt en gammel fylling. Verken ble ikke bedre, og idag er den blitt helt ille. Det verste er at jeg nå kjenner hvilken tann det er, og det er ikke tannen som tannlegen fikset på, men nabotannen. Håper virkelig ikke jeg må rotfylle, har gjort det en gang før og det var grusomt. Det må være noe med alderen, rett før tennene detter og kroppen forfaller hihihi. Uffnei, det er ikke noe morsomt.

Det er godt jeg har noe å se frem til, og det er Newcastle om 1,5 uke. Jeg har funnet en helt nydelig perfekt maxi kjole fra Quiz clothing, håper de har størrelsen min, den må jeg bare ha.Mamma har alltid noen gode råd på lager, og rådet for tannverk er å smøre det betente området med malt nellik. Nå smaker hele munnen min med nellik, og det er sterkt. Nå blir det spennende å se om det hjelper.

2 dager igjen på jobb, så er det endelig ferie, endelig !!!

mandag 12. juli 2010

diverse favoritter

Jeg har en fantastisk svigerinne som driver gullsmed, og gjennom henne kjøper jeg i tide og utide diverse øredobber og smykker. Jeg har masse favoritter som har kommet gjennom henne. Se på disse lekre øredobbene fra Next2, synes de er helt nydelige ♥og ringen fra Primark i Aberdeen er jeg også veldig fornøyd med. Primark er en billigkjede i England som har alt fra interiør, sminke, klær, undertøy og sko, og ikke minst vesker og accessoires. Det beste av alt er at det er knallbillig. Alt er ikke av like god kvalitet men de har veldig mye bra der. Gleder meg til å saumfare butikken om 2 uker når jeg er på vei til Newcastle

fredag 9. juli 2010

Endelig helg og en uke igjen til ferie. Vi er så heldige at vi har blitt invitert ned til hytten til våre gode naboer på sørlandet. De har en fantastisk hytte med en helt utrolig beliggenhet rett ved sjøen med en liten strand og kai nedenfor.
Vi gleder oss masse til det, ellers skal vi en tur i Dyreparken og Christopher og jeg skal til Newcastle. Regner også med at det blir en tur opp til Stanghelle for å besøke familie der.
,,

I dette herlige bassenget i hagen til mamma og pappa i nabohuset hadde jeg håpet på å tilbringe ettermiddagen. De monterte varmepumpe til bassenget igår, men det var desverre ikke ferdig oppvarmet, og dessuten var ikke været helt som forventet. Dagen idag begynte ganske bra med sol og blå himmel men da klokken tikket fire og det var på tide å gå hjem hadde det allerede vært noen regnbyger.


De to eldste var så heldige at de fikk være med farmor på campingtur sammen med onkel og tante på Karmøy. Det var stor stas, Benjamin har hatt nedtelling i 2 uker hihihi

Nå kom nettopp mormor og hentet de to minste som er igjen hjemme, så nå tror vi kanskje det blir kino og kjærestetid for mamma og pappa. god kveld videre til dere som er innom, håper dere også tar dere tid til å være kjærester. Klem Helen

onsdag 7. juli 2010

en liten fornyelse

Jeg har lenge gått rundt og vært virkelig lei av stuen vår. Omtrent alt ved stuen har irritert meg alt fra tapet til gulv til møbler. Det var nesten vanskelig å finne ut i hvilken ende jeg skulle starte. Min kjære mann ga klar beskjed om at å tapetsere og eller male var helt uaktelt, det har vi da virkelig ikke tid til med alle de prosjektene som han har fått tredd ned over hodet. Gulvet kunne jeg bare glemme å bytte, det må vi bare leve med ett par år til guttene blir litt eldre.

slik så stuen ut før. Jeg var virkelig lei av det gamle slitte bordet og ikke mindre lei av billy hyllene


Da tok jeg en sjefs avgjørelse og fant ut at nye møbler skal jeg ivertfall ha, problemet da var å finne ut hvilken farge møblene skulle ha. Her i bloggverden har jeg forstått at hvite møbler er det helt store, og jeg synes virkelig at det er helt lekkert. Etter å ha sett på alle de fantastiske hjemmene til mange av dere bloggere der ute, hellet jeg mer og mer mot det hvite. Jeg hadde egentlig litt lyst på valnøtt farge, men var litt usikker og min kjære synes vel heller ikke noe om det. Det beste å gjøre da var å ta titterunden i møbelforhandlerne i distriktet, vi skulle begynne med Living, videre til Skeidar og avslutte runden hos Bohus.
Det hele endte med disse lekre møblene i valnøtt farge som vi fant på første stopp hos Living, min kjære mann var super fornøyd med å slippe 2 stopp til, og det beste av alt var nok at han slapp alle andre stopp i andre butikker på veien hjem. Jeg ville selvsagt bare rett hjem og endevende hele stuen. Nå er jeg virkelig fornøyd med mitt valg av møbler og synes det har blitt riktig så fint. Det å få vekk Billy hyllene er noen av de bedre valgene jeg har tatt, stuen ble mye åpnere og lysere. Jeg synes forresten å høre min mann mumle , noe om at det ble vel maling og tapetsering før året var omme, hihihi jeg frykter han har rett i det for nå er jeg om mulig enda mer giret til å fornye stuen helt.sofaen er forresten også ny, kjøpte den på Finn til knallpris

Nå er jeg på jakt etter nye puter å ha i sofaen, tips mottas med glede

1,5 uke igjen til ferie og jeg kan omtrent ikke vente. Nå tror jeg nesten det er sengetid for meg, god natt til dere som titter innom og ha en fin kveld videre. Klem fra Helen

mandag 5. juli 2010

Newcastle

Denne fantastiske shoppingbyen ble oppdaget da jeg for ca 12 år siden begynte hos Color Line på vestlandet. Jeg jobbet på kontoret i Stavanger, og hadde derfor en del med Newcastle båten å gjøre. Det ble ett par turer i året med båten til Newcastle, jeg trosset storm, høye bølger og oppkast og kvalme, alt for litt shopping i Newcastle. Vi ble senere solgt til Fjord Line, og deretter til DFDS, og til slutt ble hele ruten lagt ned i slutten av 2007. Jeg var en av gjestene ombord på denne turen, min aller siste tur til shoppingparadiset Newcastle.

Nå skal jeg faktisk avgårde igjen, ikke med båt men med fly, så om nøyaktig 4 uker er jeg tilbake til gamle shoppingtrakter. Jeg har bestillt billetter til Christopher (min eldste) og meg, og vi drar sammen med blant andre mine foreldre og min søster. Min kjære blir igjen hjemme med våre 3 minste.

Jeg gleder meg helt vilt, skal bli kos å shoppe på Rebel Rebel, Quiz Clothing, Internationale,
New Look, Miss Selfridge, Top Shop , Jane Norman for å nevne noen .

Det blir selvsagt ikke bare shopping da jeg har en ni-åring med meg, vi må nok utforske området på litt andre måter men jeg gleder meg. Det skal bli godt med litt kvalitetstid bare meg og han, det blir ytterst sjelden tid til det hjemme.

Satser også på å få med meg litt Cath Kidston hjem, det er jammen bra å ha de ekstra kiloene til Christopher hehehe

Nå skal jeg drømme meg videre i Newcastle verden,må inn og surfe litt, snakkes senere


Klem Helen

søndag 4. juli 2010

shopping i København

Forrige helg var jeg som nevnt tidligere på studietur til Stockholm og København. I Stockholm fikk jeg desverre ikke shoppet da det var midtsommers som feires stort i Sverige, men i København hadde jeg en liten 1,5 time til shopping. Det var ikke så veldig mye jeg fikk røsket med meg, men inne på Magasinet fikk jeg denne søte jenta med meg

Ellers fikk jeg dette skjønne skrinet med meg fra Lisbeth Dahl butikken på Kastrup


og denne lille søte skålen fra samme butikken, til 50% avslag

Etter en flott søndag sammen med mine søte små, skal jeg kose meg foran tv'en i nyvasket stue i ny sofa, ønsker dere som titter innom en flott søndagskveld videre.

Klem Helen

torsdag 1. juli 2010

40% på Princess

Salg er noe jeg omtrent nesten alltid får med meg, til min kjæres store fortvilelse. Jeg elsker å shoppe, hvem gjør ikke det? Mange rundt meg sier faktisk jeg har svart belte i shopping hihihi, jeg tar det som ett kompliment.Denne uken startet Princess med salg på% på hele butikken, og det beste av alt er at tilbudet varer frem til 17.juli. Det liker vi, ivertfall jeg. Jeg har allerede vært og shoppet litt, men tenker det blir noen turer til.Jeg elsker dette sengtøyet kjøpt på Princess, passer perfekt inn på "det nye" soverommet vårt som jeg også er kjempefornøyd med. Det mangler litt her og der men jeg må bare få somlet meg til å bestille det. Jeg har så lyst på wallstickers som lyder: Always kiss me goodnight

Nå skal jeg kose meg med en episode av True Blood, og ønsker dere som titter innom en fin torsdags kveld videre.

Klem Helen