tirsdag 31. august 2010

Hunter støvler

Disse lekre støvlene står høyt på ønskelisten min denne sesongen.

Om en mnd drar jeg til Aberdeen med mine kjekke kollegaer og da blir de mine. I Aberdeen koster £55 og da kan jeg unne meg dem.

mandag 30. august 2010

Mitt aller første loppefunn

Jeg husker at jeg var så utrolig fornøyd da jeg fant denne utrolige skjønne skålen på stett, den hadde jeg stolt fremme på mitt pikerom. Det har jo blitt noen flyttinger etter den gang, og smaken har etterhvert endret seg både til det bedre og det verre hihihi .

Derfor trodde jeg kanskje at jeg hadde levert den avgårde til Fretex for da jeg etter noen år husket på denne søte skålen kunne jeg ikke finne den.


Det hadde seg slik at jeg ryddet på loftet, og hadde egentlig innsett at skålen var borte vekk, og plutselig i en kasse der oppe lå den, støvete og fæl men like flott. Jeg var ganske så ellevill, min kjære mann kunne ikke forstå denne gleden over enda en skål,men tror jeg kanskje jeg har noen forståelsesfulle bloggvenninner der ute som helt sikkert kan forstå denne lille gleden.



Nå er min gamle nyfunnet skål vasket og ren og jeg er kjempefornøyd. Jeg har nå hatt en liten rydderunde igjen, guttene er i seng og jeg har planer om å kose meg med Ikea katalogen. Jeg tror det må være første gang i historien at jeg har hatt katalogen liggende så lenge uten å ha kastet ett lite blikk i den. Ønsker dere en koselig mandagskveld videre
Klem Helen

søndag 29. august 2010

Helgen er over

Da var helgen over omtrent før den hadde begynt. Igår var jeg i Cowboy party hos ei venninne og vi hadde det knallkjekt. Slet som vanlig med antrekk men klarte nå å finne noe til slutt, men idag fant jeg selvfølgelig ett skjørt som jeg kjøpte på salget som jeg egentlig hadde tenkt å ha på meg. Typisk meg å glemme at jeg faktisk hadde kjøpt ett antrekk, for så å stresse for å finne ut hva jeg skal ha på meg. Uansett, det var en veldig vellykket kveld og håper kveldens hovedpersoner koste seg masse.


Idag har det vært ett fantastisk strålende vær men merker at høsten er på vei. Jeg har veldig dårlig samvittighet for at jeg har brukt denne flotte dagen på å rydde inne i huset, istedenfor å finne på noe gøy med guttene. Jeg tror nesten vi alle har det slik innimellom, ett skippertak inne må til selv om man egentlig burde gjort andre ting. Jeg har også en annen spennende ting å fortelle og det er at jeg skal på studietur til Houston Texas. Gleder meg kjempemasse til det, og skal forresten på cowboyfest der også.



Har også vært på trening idag, første treningsøkt etter ferien og det var virkelig hardt. Jeg er bra imponert om jeg ikke er stiv og støl imorgen. Nå tror jeg faktisk at jeg snart skal legge meg, det har vært noe rangling denne helgen så litt ekstra søvn hadde bare gjort meg godt. God natt

mandag 23. august 2010

Gangen vår

Vi har en stor hvit gang med masse skap plass. Før var det faktisk ett lite trangt vindfang, en smal tynn tarm av en gang, og ett udugelig soverom. Vi bestemte oss derfor sommeren 2007 for å rive veggen inn til soverommet for å få større gang. Lite viste vi dengang at 2 mnd senere skulle jeg bli gravid med nr 4. Plutselig sto vi der da, med 4 soverom og nesten en familie på seks.


ikke se på sko løsningen her, noe må gjøres men har ikke helt funnet noe som passer enda

Denne skjønne tingen kjøpte jeg nylig på Kremmerhuset, synes den var utrolig dekorativ at den bare måtte bli med hjem. Da jeg først fikk den hjem fikk jeg ett lite problem på hvor den skulle plasseres, den var litt større enn jeg hadde trodd. Fant til slutt ut at den var ganske så perfekt her i vinduet.

Det har faktisk fungert med de 4 soverommene, alt går om man bare må. Jeg angrer ikke den dag idag da vi har fått denne flotte store gangen vår. Som dere også vet så skal vi jo innrede garasjen for å få 2 ekstra soverom og da blir alt så mye bedre, men ting tar tid og det koster penger.



Nå skal jeg få kveldsmat i guttene og få dem i seng. Min kjære er på bmx med vår eldste, dette er hans første gang og jeg er spent på hvordan det har gått. Har noen av dere erfaring med bmx, hvis dere har så er jeg veldig interessert i å høre. Ikveld skal jeg avgårde i forening, skal bli så kos å se godjentene igjen, det er lenge siden sist. Ønsker dere en god mandagskveld videre.

Klem Helen

søndag 22. august 2010

Giveaway ♥

Victoria som holder til på Kilden i Stavanger har Give away som er vel verdt å få med seg.




Lykke til ♥

80-tallsfest

Jeg har vært i 80-tallsfest i anledning min svigerinnes 30årsdag. Jeg må ærlig innrømme at jeg slet max med hva jeg skulle ha på meg. Jeg hadde ikke den fjerneste anelse og måtte samme dagen ut og kikke hva butikkene hadde å by på. Nå er vi jo egentlig midt i comebacket til 80-tallet og har faktisk vært der en stund så det var ikke så vanskelig som jeg skulle ha trodd.

Slik ble jeg og min kjære søster seende ut

En liten tur innom Gina Tricot og H&M og antrekket var i boks. Leggvarmerne og sko hadde jeg fra før av. Litt sjokkrosa sminke og masse masse rouge og ett tonn med hårspray og skum gjorde også nytten. Prøvde meg med krepptang men det verken funket eller viser noe særlig. Det var verre da jeg skulle vaske håret imorges, vet ikke hvor mange ganger det måtte vaskes før det begynte å føles noenlunde normalt ut. Uansett, festen var en suksess og vi hadde det kjempekos.

fredag 20. august 2010

boks til kaffekapsler

Jeg kjøpte denne kaffimaskinen til min kjære til jul, vi må bruke kapsler på denne og han liker kaffen veldig godt.

Jeg har lenge vært på jakt etter noe til å ha kapslene i som også kan stå på benken. Hadde egentlig sett for meg en gjennomsiktig krukke ala de som de har på Ikea med stållokk.

Men da jeg så denne skjønne boksen (fra "Nummer 1, en fantastisk flott interiørbutikk som holder til her på hjemstedet mitt) så var det ikke lenger noe spørsmål om hva kapslene skulle ligge i, det bare måtte bli denne.

onsdag 18. august 2010

hus nr

Da er snart hele fronten på huset ferdig malt, og jeg har fått opp ny ytterlampe og husnummeret er på plass. Er det ikke stilig vel? Jeg synes det er knalltøft og vi har fått det av vår kjære svigerinne, tusen hjertelig takk ♥ Fasaden på huset begynner virkelig å komme seg, gi oss ett par regnfrie dager til og vi er i land.




Hvert øyeblikk vår jeg besøk av min kjære venninne ♥, som forresten også scrapper og lager masse flotte ting, ta gjerne en titt innom hennes blogg. Gleder meg til en aldri så liten skravlekveld med henne, det er lenge siden sist.

ønsker dere en fin kveld videre. klem Helen

tirsdag 17. august 2010

Huset

I hele sommer har vi holdt på å male huset innimellom regnbygene. Det er verken lett eller morsomt. Jeg har hatt så lyst å bli ferdig og det er ikke så veldig mye igjen nå. Det er så mye jeg hadde lyst å gjøre med fremsiden av huset også, blant annet gjort ferdig plattingen. Det må nok vente nå når vi skal lage 2 soverom ut av garasjen.

Til høyre på bildet, bak bilen, kan dere skimte garasjeporten og der kommer det 2 vinduer. Gleder meg så utrolig mye og guttene ser frem til nye rom. Nå har vi omsider fått levert søknaden til kommunen og det kunne ta ett par uker. Har vært gjennom prosessen får og vet at ting tar tid. Det første som skal gjøres er å støype gulv.

Vi hadde ikke i utgangspunktet tenkt å ha varmekabler men har blitt anbefalt det av flere. Jeg har tenkt at det er jo soverom og at det kan kanskje bli litt vel varmt. Er det noen som har erfaring med varmekabler på soverom? Jeg bør vel kanskje ha det for tenkt om jeg plutselig skal ha kjellerstue der nede? Valgets kvaler, godt jeg har noen uker å tenke på enda.

Her hvor den fæle skråningen er, skal det med tiden komme en dobbelgarasje. Også her kan det skimtes litt av garasjeporten hvor det iløpet av halvåret dukker opp 2 vinduer .


Jeg får nesten vondt i magen av å tenke på alt som skal gjøres men tenk så fint det blir når det blir ferdig. Da blir også brosteiner foran huset. Min kjære mann vil asfaltere men det er ikke aktuelt. Nå skal jeg få litt orden på huset før jeg slenger meg ned på sofaen. Veldig koselig med nye følgere og hyggelig at dere alle stikker innom, legg gjerne igjen ett lite ord eller 2 .

Klem Helen

torsdag 12. august 2010

2iSpann

Kom tilfeldigvis over denne kjempe kjekke nettbutikken, her kunne jeg virkelig svidd av mange tusen. Masse lekkert til både store og små. Tror jeg skal vente på neste lønning og la kortet gå varmt, ikke si noe til min kjære mann hihihi




Og for de av dere som er like stor fan av Sebra som meg sier jeg bare enjoy ♥




Nå tror jeg endelig guttene her i huset har sovnet så jeg skal slappe av med siste nummer av Boligpluss og faktisk unne meg ett lite glass med Baileys på en torsdagskveld hihihi. Kjenner jeg fremdeles er litt i feriemodus. Bildene er lånt fra nettsiden til 2iSpann

Klem Helen









onsdag 11. august 2010

♥ 3 års bryllupsdag ♥

Vi har vært ett par i 10 år og for 3 år siden valgte vi å bli mann og kone. Vi hadde en helt fantastisk flott dag, det var helt magisk ♥ Været var akkurat passe flott, omtrent den eneste lørdagen denne sommeren med opphold hehehe.

Vi hadde ett fantastisk følge opp kirkegulvet, min kjære pappa følgte meg opp og vi hadde guttene våre som brudesvenner, og det samme var våre nevøer og vi hadde 2 brudespiker. Vår eldste gutt bar ringen i pute og var helt utrolig stolt, og han var såååå flink. Pappa bar vår minste da han var 6 mnd gammel.






Vi hadde en utrolig flott fest sammen med familie og masse gode venner, jeg vil aldri glemme denne dagen. Jeg er så utrolig heldig å ha så mange flott rundt meg, og ikke minst min utrolig snille og flotte mann. Er kjempeglad i deg kjære ♥

Vi skal feire dagen med god middag ute på restaurant nå på lørdag. Våre søte små skal være hos min snille mamma på overnatting så kanskje vi skal benytte anledningen til å legge oss inn på hotell

tirsdag 10. august 2010

Breivikstranden på krabbefangst

På søndag var det ganske fint og noenlunde mildt ute så da dro vi ned til Breivikstranden og lette etter krabbe. Benjamin har mast hele sommeren om det så vi fant ut at det var på tide vi gjorde det. På veien ned dit var det masse deilige bjørnebær og vi spiste så mye vi kunne.


Det ble noen koselige timer og guttene var ikke mer skvetne enn at de vasset ut i vannet. Jeg er litt mer pysen og går ikke ut i vannet så lenge det ikke er omtrent ren sandgrunn.













,

Det ble ikke den helt store krabbefangsten på oss men denne søte lille krabben klarte vi i å fange, og 2 døde ble det og. Tydeligvis ikke så nøye på gutta om de levde eller ei.


mandag 9. august 2010

Jødekaker

Da ferien vår har minnet en del om høstferie har jeg faktisk bakt litt til guttene sin store begeistring. Her i huset står skillingsboller og jødekaker høyt i kurs. Oppskriften på jødekakene har jeg fått fra min skjønne venninne wenche.

1 liter kulturmelk
1 kg sukker
250 g margarin (smeltes og has i)
1,2 kg hvetemel
3 ts hjortesalt

sukker og kanel has på før steking

180 grader i 10-15 min

Når jødekakene blir laget må jeg alltid ringe min bror da han elsker dem.

lørdag 7. august 2010

skråning

Jeg har tidligere vist dere vår fæle skråning, og har nå bestemt meg for å gjøre noe med det. De dager hvor det har vært opphold har jeg jobbet og stått på til jeg har vært helt svett og gåen., men det hjelper på når man ser at det viser igjen.


her får jeg god hjelp av min lille sønn på 3


slik så det ut da jeg såvidt hadde begynt

Skråningen har alltid vært veldig bratt, og vi har aldri klart å få den noe fin. Den er og har alltid vært til stor irritasjon så en dag mens min kjære ante fred og ingen fare hadde jeg begynt å grave. Jeg må nesten også få si at jeg er ganske stolt over lå ha klart dette på egen hånd, jeg som omtrent ikke har tatt i en spade i hagen.




så langt har jeg kommet nå, og jeg har sikker like mye jobb igjen for resten av skråningen

Planen er å lage en liten mur med herregårdstener og jevne skråningen slik at den ikke blir så bratt. Det betyr at vi vil få bitte litt større hage, ikke noe særlig merkbart men alikevel litt større. Slik det har vært frem til nå har det ikke vært noe merkbart skille mellom plen og skråning, det har liksom gått i ett. Det har heller ikke vært noen rett linje som skiller men litt berg og dalbane. Forhåpentligvis blir det opphold imorgen slik at jeg kan fortsette med gravingen min.

Regner med at jeg ikke er den eneste med hageprosjekter?

Skal nå kose meg med en film med min kjære mann, fortsatt god lørdagskveld til dere.

Klem Helen





,,

torsdag 5. august 2010

Solastranden

Været har ikke vært det beste denne sommeren, men vi fant en dag med opphold og noe sol og pakket sakene våre og dro til stranden. Etter å ha pakket ferdig og satt oss i bilen klar for litt strandliv la vi plutselig merke til store mørke skyer. Det var absolutt ikke en del av planen.



Heldigvis bestemte vi oss for å prøve lykken alikevel og dro ut til Solastranden. Der var det heldigvis sol, men de mørke skyene lå faretruende nært oss. Vi koste oss ett par timer her og guttene badet og lekte i sanden.









Vi prøvde å lage sandslott men de små synes det var mye kjekkere å rase dem, noe som var litt frustrerende for den ivrige mamma'en hihihi.
Med denne sommeren er det ikke noe stor fare for at det blir mer strand dager, desverre. Men jeg tror vi kan leve lenge på denne dagen vi hadde. Håper dere også har benyttet fin dagene til å ivertfall en dag på stranden.
Klem Helen










Skyene tok oss igjen etterhvert og vi måtte pakke sammen, men det passet bra da guttene begynte å bli litt lei.

mandag 2. august 2010

voksduk til spisebordet

Mamma har sagt det til meg i flere år at jeg måtte gå til anskaffelse av voksduk for å skjerme spisebordet vårt. Jeg har ikke hørt på henne og det har resultert i at spisebordet vårt er blitt kjempestygt. Spisebordet i stuen er det bordet hvor vi inntar alle måltid, alt fra frokost, lunsj, middag og kvelds. Det er også ved dette bordet guttene tegner, maler og perler. Etter hvert måltid har bordet blitt vasket, løperen har blitt satt på og vasen, staken eller hva det har måttet vært har blitt satt på bordet. Det har det stått i ett par timer til neste måltid. Ganske irriterende synes min mann.

Idag var jeg for første gang innom nettbutikken til Stoff og Stil, og der fant jeg en kjempestilig og dekorativ voksduk som faktisk skal på spisebordet vårt.At det akkurat denne kule voksduken ka jeg takke fru fly for. Bloggen hennes er absolutt verdt ett besøk eller flere.

bilde lånt av stoff og stil

Jeg hadde ikke i min villeste fantasti trodd at jeg skulle ha voksduk i stuen. Den er lilla prikkede. Ikke bare passer den til putene jeg har funnet på Kid, men den koster kun NOK 24,95 pr meter.

Nå er det bare til å måle opp og bestille. Gleder meg så mye, tror det blir ett lekent element her i stuen. Akkurat nå lukter det deilig her hjemme da jeg lager jødekaker til guttene, de har allerede vært og lurt til seg noen. Regner meg at min kjære bror kommer innom i løpet av ettermiddagen for å ta med seg noen. Skal legge ut bilder og oppskrift litt senere.

Klem Helen

søndag 1. august 2010

en uke igjen av ferien

Da var turen til Newcastle over, og vi er noen tusen fattigere og det er en uke igjen av ferien. Eldste mann og jeg har storkost oss på turen. Det ble nok litt vel lenge med 4 dager, en helg hadde holdt i massevis men da vet vi det til en annen gang. Det var uansett veldig gøy å være tilbake i Newcastle, jeg var mye der tidligere da Englandsbåten gikk, den er dypt savnet og jeg har ett ørlite håp om at den starter igjen selv om jeg tviler sterkt. Jeg fikk shoppet litt klær og noe leker til guttene og t.o.m litt julegaver. Jeg hadde med meg 4 par sko hjem, men slo ikke min kjære søster som hadde 6 par med seg hjem, sjekk forresten bloggen hennes her. Bilder kommer senere.

Idag har vi vært hos min bror og svigerinne i kakekalas i anledning hennes 30 årsdag, det var kjempekoselig. Dagen hennes feires skikkelig med 80-tallfest om ett par uker. Lurer veldig på hva jeg skal ha på meg ???? kanskje jeg må ta en tur til fretex eller raide loftet til mamma.

skal nå inn i vampyrverden med Damien og co, ønsker dere god kveld videre