søndag 21. mars 2010

I love New YorkUtsikten fra Rockefeller Centre var helt fantastisk og vi var kjempeheldige med været, det var skikkelig vårstemmning. Virkelig synd at vi skulle dra hjem den dagen


VI trasket i Bleecher Street i evigheter for å finne Magnolia Bakery fra Sex og Singelliv. Min kjære var vel heller oppgitt men han ble med meg uten alt for mye sukking og stønning. Underveis gjorde vi ett par stopp: manikyr og litt pølser. Pølsene var fantastisk gode med masse godt tilbehør.Vi var selvfølgelig på Ground Zero. Vi gikk faktisk ikke målbevisst dithen men vi trasket og gikk plutselig ett stykke fremfor oss var det slik en åpning med masse kraner og diverse. Da vi nærmet oss forstod vi at dette var Ground ZERO. Det var virkelig ekkelt spesielt å være her, tenkte på alle som hadde kjempet for livet sitt her og sprunget i gatene her og all røyken. Så også alle skyskraperne som lå tett i tett her og virkelig så hva som foregikk.

Dette bildet er tatt på Times Square fra leiebilen vi hadde.Litt action fikk vi også med oss. Det var sirener, politibiler og brannbiler hele tiden og som de turistene vi var måtte foto apparetet frem.


Her ser dere Grand Central Station og Chrysler bygningen i bakgrunnen. Dette lå ca 10minutters gange fra hotellet på Lexington avenue,

2 kommentarer:

  1. Ja det gjør jeg og bare av å se på bildene dine:) Håper virkelig meg og deg kan oppleve å reise dit sammen:) Glad i dag:)

    Klem Wenche

    SvarSlett
  2. Deg mente jeg:):) går litt fort i skrivingen min...

    SvarSlett