fredag 2. april 2010

endelig påskeferie

,Tenk langfredag allerede, og vi har allerede rukket en tur til Bergen og hjem igjen. Vi dro på tirsdag og har vært på Stamnes hos svigerfar med kone. De har kjøpt seg hus i ingenmannsland og trives med det. Heldigvis så skal de ikke flytte med det første. Da vi først var i området besøkte vi resten av familien til min mann. De er så utrolig kjekke og vi har virkelig storkost oss. Vi fikk nydelig pinnekjøtt og dessert på Helle og vi har kost oss med ei nydelig liten prinsesse på 5 uker på Stanghelle.
Vi besøkte også ett vennepar på Nestun og ble skikkelig oppvartet med middag, is og ei nydelig sjokoladekake, så tusen takk Barbro og Steinar for noen kjempekjekke timer sammen med dere og de to søte små. Ganske utrolig at våre 4 og deres 2 klarte å leke så rolig og fint sammen. Skulle ikke trodd det var 6 små i hus.

Idag har vi vært på Kino med tre av guttene og sett Dragetreneren som var en veldig kjekk film. Guttene storkoste seg med popcorn, brus og snop. Minstemann var hjemme med mommo'en sin. Skal nå nyte resten av kvelden sammen med min kjære. Guttene er i seng og har omsider sovnet. Ønsker dere en fortsatt god påske, og videre koselig kveld.

Klem

2 kommentarer:

  1. Å hørtes ut som dere har kost dere, jeg sliter virkelig med mobil dekning her så jeg får ikke sendt eller svart på mld. Ønsker deg og dine en fortsatt fin påske så snakkes vi når jeg kommer hjem♥

    SvarSlett
  2. Kjempekoselig å ha dere på besøk! Synd dere ikke kunne bli lenger, men vi satser på at dere kommer tilbake igjen til sommeren:-)

    KLem

    SvarSlett