mandag 14. november 2011

bursdagsfeiring

Det har gått slag i slag her i huset over lengre tid. Plutselig hadde vår lille store B bursdag og da var det barneselskap og familieselskap som sto for tur. Jeg tror dette er den bursdagen som jeg har planlagt minst. Heldigvis  er en av mine brødre en fantastisk flink kokk og hadde tapas igjen fra jobben som vi fikk servere her i familieselskap. Ikke bare kom han med selve maten men noe av desserten sto han også for.  Det smakte helt fortreffelig, jeg kan bare si tusen takk min kjære bror ♥
Ellers var den en særdeles lykkelig 6-åring som la seg søndagskveld. Gaver fikk han i fleng og Star Wars er alltid  stor suksess.

Må ellers bare nevne at badet vårt er omsider etter 3mnd snart ferdig. Vi dusjet for første gang hjemme nå i helgen som var og det er litt småputtel igjen, skal ganske snart vise noen bilder. Ønsker dere en fortreffelig mandagskveld, jeg skal selv  snart finne sengen.

2 kommentarer:

 1. Herlig med ferdig bad:-) Vi måtte også dusje ett annet sted ( i kjelleren) mens vi holdt på. Blir litt mer kav med en gang.
  Ha en god ny uke

  Klem

  SvarSlett
 2. Gratulerer så mye med overstått til go´gutten!
  Snill bror du har!

  SvarSlett