søndag 21. november 2010

Geoparken

Igår hadde vi en fantastisk flott dag, været var bra og guttene var i storform. Det var på med ull, fleece og vinterdresser og avgårde med oss. Vi dro ut til Geoparken som ligger rett utenfor Oljemuseet i Stavanger. En annen gang skal vi ta båten ut, det er jeg sikker på hadde vært ekstra stas.
Eldstemann ville typisk nok ikke være med oss, han er blitt litt for stor til slike utflukter synes han. Det er ganske dumt da vi hadde en super dag vi 5 andre. Guttene hadde det kjempekos og var helt ville da vi kom dit. Da vi først kjørte forbi og sa at vi skulle dit var det ikke så stor stas. VI vurderte ett lite sekund å dra ut til Solastranden heller da parkeringsplasser er vanskelig å oppdrive. Heldigvis dukket det opp en plass og da ble Stavanger by på oss.


Etterpå gikk vi oss en tur i Stavanger by, og det er det ytterst sjelden vi gjør. Vi betalte oss inn på Valbergstårnet og fikk se utsikten derfra. Guttene synes det var helt kanon og snakket om både Geoparken og tårnet hele kvelden. Desverre så var kameraet tomt for strøm da vi var på Valbergstårnet så det ble ingen bilder. Dette blir absolutt ikke siste gangen vi drar dit. Jeg er en racer med kameraet og det ble ca 300 bilder, men selvsagt alle ikke like bra.

2 kommentarer:

  1. Ser ut som guttene storkoste seg, men dumt at storebror ikke ville være med. Fine bilder :)

    SvarSlett
  2. Elsker Stavanger:) Etternavnet mitt kommer fra Ryfylket, er det der ditt etternavn kommer ifra, kansje vi er i slekt....hihii ble litt nysgjerrig siden du heter det samme:)

    Ha en fin kveld!

    klem fra meg i sør

    SvarSlett