søndag 12. februar 2012

Papirfesten

I hele helgen har jeg vært på Papirfesten, som er vinteres store papirhobbyhappening,  på Ynglingen i Stavanger. Jeg hadde egentlig ikke planer om å gå da jeg synes det var litt dyrt for en helg, men mot at jeg hjalp min kjære nabo med butikken så skulle hun ordne meg inn, så tusen takk Jorunn fra  Kortgleder. 

Det er omtrent halvannet år siden sist jeg åpnet scrappesakene mine, de lå nedstøvet nede i boden. Produktiv har jeg også vært denne helgen, til tross for at formen ikke har vært helt på topp, og det har tross alt vært en koselig helg. 
Imorgen tenker jeg å vise dere Lo'en jeg var aller mest fornøyd med, og kanskje morsdagsgavene jeg laget til min fantastiske mamma og svigermor. 

Håper dere har hatt en superfin morsdag, jeg er nå stolt eier av ett kjempesøtt rosa hjertesmykke som min skjønne Christopher har valgt ut til meg , tusen takk guttene mine ♥

1 kommentar:

  1. God kveld!
    Gratulerer så mye med morsdagen!!

    Så utrolig fine LO'er du har laget! Så gøy at du også scrapper!!! Det gjør jeg også - eller dvs det er en stund siden, men jeg har MASSE scrappestæsj, og jeg kjente jeg ble veldig inspirert nå!

    Ønsker deg en fin kveld! Klem fra Livy

    SvarSlett