fredag 9. juli 2010

Endelig helg og en uke igjen til ferie. Vi er så heldige at vi har blitt invitert ned til hytten til våre gode naboer på sørlandet. De har en fantastisk hytte med en helt utrolig beliggenhet rett ved sjøen med en liten strand og kai nedenfor.
Vi gleder oss masse til det, ellers skal vi en tur i Dyreparken og Christopher og jeg skal til Newcastle. Regner også med at det blir en tur opp til Stanghelle for å besøke familie der.
,,

I dette herlige bassenget i hagen til mamma og pappa i nabohuset hadde jeg håpet på å tilbringe ettermiddagen. De monterte varmepumpe til bassenget igår, men det var desverre ikke ferdig oppvarmet, og dessuten var ikke været helt som forventet. Dagen idag begynte ganske bra med sol og blå himmel men da klokken tikket fire og det var på tide å gå hjem hadde det allerede vært noen regnbyger.


De to eldste var så heldige at de fikk være med farmor på campingtur sammen med onkel og tante på Karmøy. Det var stor stas, Benjamin har hatt nedtelling i 2 uker hihihi

Nå kom nettopp mormor og hentet de to minste som er igjen hjemme, så nå tror vi kanskje det blir kino og kjærestetid for mamma og pappa. god kveld videre til dere som er innom, håper dere også tar dere tid til å være kjærester. Klem Helen

1 kommentar:

  1. God helg til dere♥ Du er bare så heldig som har en så fantastisk snill mor♥ Savner deg...

    SvarSlett