lørdag 24. juli 2010

Vi har nå hatt ferie i en uke, og været har ikke vist seg fra sin beste side. Men nå kan det virke som om det snur. vi har nå endelig en fantastisk sommerdag, det har virkelig ikke vært for mange av dem.


I løpet av denne ferieuken har vi vært travle. Vi har hatt noen dager hos gode naboer på sørlandet, været var desverre ikke noe å skryte av. Det gjorde sitt til at Dyreparken turen vi hadde tenkt oss på ikke ble noe av. Vi satser på at det blir noe av i løpet av siste uken av ferien.

Vi har også hatt besøk av vår skjønne niese Malin fra Karmøy. vi to hadde en koselig filmkveld med snop, popcorn og annet digg. Dagen etter var vi på en shoppingrunde på Kvadrat.
Været har også tillatt middag på terrassen 2 dager på rad, og det har virkelig ikke vært hverdagskost for oss her på vestlandet.
Nå blir det enda en middag ute på terrassen, været ble ikke helt som forventet idag men bedre enn regn og isende kald vind. Vi har ivertfall sommerklær på oss og kan være utendørs. Snart reiser jeg og eldstemann avgårde til Newcastle, det gleder vi oss begge masse til. ønsker deg som titter innom også en videre fin lørdagsettermiddag/kveld.

Klem Helen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar