torsdag 10. februar 2011

Fibo Trespo plater

I forbindelse med litt smårenovering av badet vårt lurer jeg på om noen har erfaring med Fibo Trespo sine veggplater for våtrom. De ser ut som fliser og har innebygget membran. Du får dem i mange forskjellige flise størrelser.


De virker jo helt geniale og iløpet av en dag eller 2 har du ferdige vegger. Har forhørt meg rundt forbi og de er veldig populære men jeg har aldri fått snakket med noen som faktisk har brukt de.

Jeg har også hørt at det er mulig å dusje rett på dem, uten kabinett. Må innrømme at jeg synes at akkurat det høres litt skummelt ut, men ikke vet jeg.

Blir kjempeglad for tilbakemeldinger angående dette.

4 kommentarer:

 1. Å ja det hadde jo vært kjempe fint, håper du får det til for de er jo kjempe lekre♥

  Klem Wenche

  SvarSlett
 2. Jeg vet ikke hvor mye dere har tenkt å gjøre, men vær oppmerksom på at det har kommet nye regler i forhold til oppussing av bad.

  http://www.bt.no/forbruker/Dette-maa-du-huske-i-dag-1111880.html

  Du må kanskje søke kommunen om lov og da må den som søker ha ansvarsrett, dvs. det må være en rørlegger som søker for deg....

  Møyfrid

  SvarSlett
 3. Jeg har desverre ingen råd å komme med, men de var utrolig fine!! :)

  SvarSlett
 4. God kveld Helen ! :)

  Slike veggplater vurderte vi til kjøkkenet her, men endte opp med å male flisene istedenfor. Disse plaene er jo veldig fine da, og har ingen tvil om at disse blir fine på et bad. Men sikkert lurt å forhøre med forhandler ang hva de tåler og ikke. Lykke til ! :)

  Ha en fin kveld videre ! ♥

  Stor klem fra Anette :)

  SvarSlett