torsdag 3. februar 2011

sosiale medier har sosial samvittighet

,
En herlig familie, de fem S`ene, har satt i gang noe som kan bli stort -og enda større med vår hjelp. Familien har engasjert seg i Stine Sofies Stiftelse som ble etablert i Grimstad etter "Baneheiadrapene" i Kristiansand 19.mai 2000 der to jenter, Lena 10 år og Stine Sofie 8 år ble brutalt voldtatt og drept.
Grunnleggerne av stiftelsen er mor til Stine Sofie, Ada Sofie Austegard og Bente Bergseth.

Stiftelsen skal bekjempe voksnes vold og overgrep mot barn ved å forebygge og avdekke vold, ivareta det voldsutsatte barnet og dets pårørende, og styrke deres rettsikkerhet.

Tekst og foto Fru FlyDette er en av mine absolutte hjertesaker, noe jeg brenner for -
og det er vi vel mange som gjør?
Og det gjør virkelig de 5 S`ene, de arrangerer nemlig auksjon
Facebook fra 9. til 13.februar.Hele familien er involvert og har en fantastisk entusiasme som det er umulig å ikke bli smittet av!
Alle inntektene går uavkortet til Stiftelsen, og det er her vi; du og jeg kommer inn i bildet!
For nå kan vi mobilisere og hjelpe til å gi auksjonen og Stiftelsen et løft med dugnad,vise at bloggere har slagkraft og at vi kan utrette noe viktig!

1. Bli opplyst (se Stiftelsens hjemmeside)2. Bli engasjert (se kampanjen For barnas beste)
3. Donere gjenstander til den store auksjonen på Facebook Kontakt initiativtakerne, de 5 S´ene på sssss.lilledesign@gmail.comhvis du har lyst å donere gjenstander (selvlaget eller kjøpt) til auksjonen, eller Fru Fly frufrufly@gmail.com med ideèr eller forlag til bidrag. 4. Spre budskapet til media, venner, kjente og medbloggere!
Flott hvis du skriver et eget innlegg i bloggen din om Stiftelsen. Tusen takk for alle bidrag!

1 kommentar: