tirsdag 9. oktober 2012

snart tid for rehab

Nå nærmer det seg snart jul, 2,5 mnd igjen og vi gleder oss både store og små. Etter at julen er over skal vi sette igang med stor oppussing av stuen vår, kan tro jeg gleder meg. Vi har ikke gjort noe i stuen siden vi flyttet inn for ca 10 år siden. Det er den samme tapeten, samme gulvet det eneste som kanskje har blitt byttet ut sånn innimellom er møblene. Denne damen her gleder seg til  å sette igang. 

Taket skal rives, veggene skal sparkles, eller rives, og gulvet skal byttes. Dette er noe som tar tid og koster penger. Litt etter litt. 

Vi har pr idag tapet som ikke kan males over. Planen var å  rive gipsveggene og sette opp nye. helt til noen fortalte meg om rehab plater. 

Dette er tynne gipsvegger som settes utenpå  gipsplatene som allerede er der. 

Er det noen som har noe erfaring med dette?

2 kommentarer:

  1. Hei Helen :)
    Så spennede, gleder meg masse til å følge med her fremvoer. Kan desverre ikke hjelpe så mye når det gjelder disse platene... Ja, tiden går i alle fall fort nå frem mot jul - og nytt år! Jeg tror alltid at jeg har så godt tid, men det får jeg aldri :)) Ønsker deg en fortsatt fin uke, og høst. Klem fra Mette

    SvarSlett
  2. Å så utrolig gøy med storoppussing!! Det blir gøy å se mer av etterhvert hos deg :) Jeg har såvidt begynt å tenke på jul, glede meg til pyntingen etc. For oss blir det første jul i eget hjem noensinne, med svigers på besøk, det er stort! Ha en herlig helg :) Klemmer

    SvarSlett