søndag 14. oktober 2012

ut på tur

Denne helgen har vi hatt ett fantastisk nydelig høstvær. Solen har skint fra blå himmel og vi har idag benyttet anledningen til å dra ut på tur. Vi dro sammen med en fantastisk fin familie som vi setter umåtelig stor pris på ♥ de tok oss med til Grindavatnet, og for en plass må jeg si. Helt nydelig idyllisk. Kan tenke meg at dette stedet må være ett paradis på sommerstid. 
Guttene trasket avgårde og det var nesten ingen klaging. Veldig spennende med de røde merkene som viser vei, og masse annet kjekt å både se på og dra med seg. De minste prøvde ett par ganger å dra med seg noen svære stubber og steiner men måtte etter en stund gi opp.Som de fleste av dere vet så har vi 4 flotte gutter men det er ikke alltid like lett  ta bilder av de to eldste så dermed kan det se ut som om vi har 2 barn. Noen av dere har kanskje det samme problemet ?

3 kommentarer:

 1. Samme her;-) Har jo tre, men det kan se ut som vi bare har to. Den eldste får helt "nøya" når mammaen kommer med kameraet og gidder bare ikke. Jeg vil ikke tvinge henne, så sånn er det bare.
  Ser ut som dere har hatt en helt fantastisk tur, herlig å komme seg ut. Skulle nok ha vært mye flinkere, men med travle tider blir det nok ikke prioritert.

  Klem

  SvarSlett
 2. Heisann,

  Vi får til å finne plass til deg hvis du vil være med på Matsalen og KULL :)Matsalen kl.17.30 og KULL 19.00 :)

  Blir kjekt å se deg :)

  SvarSlett
  Svar
  1. har sååå lyst å være med men nå krasjet alt her hjemme med mann i møte og sykt barn, får ikke barnevakt da :-( kos dere masse, vil tenke på dere.

   Slett