onsdag 12. desember 2012

12.12.12 - bursdagsgutt

Idag er det hele 11 år siden vår flotte gutt Christopher kom til verden. Denne gutten er like fin innvending som utvendig, tvers gjennom en snill gutt. Det har vært ganske stas å ha bursdag akkurat idag, en noe spesiell dato, 12.12.12.  Bursdagsgutten synes det hadde vært ekstra stas dersom han hadde fylt 12 år idag, men 11 er ikke å forakte det heller. Ikke alltid like kult å være minst i klassen. 


Det ble nok ikke mye til bursdagsfeiring idag. Snøen har lavet ned over Stavanger og omegn idag og etterlatt seg ett nydelig tykt hvitt teppe. Ikke fullt så kjekt når man kommer for sent til jobb, og hjemturen tar litt lengre tid enn planlagt. Det passer ivertfall ikke når vår eldste gutt har bursdag og står opp midt på natten for å ta fatt på dagen sin, og på toppen av det hele at mamma og pappa ikke kommer hjem før sent. 


Da er det jammen meg ikke lett å være bursdagsgutt. Heldigvis for at han hadde fått gavene før vi dro på jobb, det trøstet litt men ikke helt.Vi kom oss hjem tilslutt og Pizzabakeren ble bestilt og en fornøyd 11-åring kunne legge seg etter endt dag. Nå er det bare å vente på helgen hvor både klassefest og familiefest står på tapetet. Gratulerer nok en gang med dagen min flotte gutt ♥


5 kommentarer:

 1. Gratulerer så masse med dagen til gutten din.
  Jeg var heldig og fant et på Klepp. Det var det siste de hadde. Kostet 399 kr, så 600 var ikke så gæli det heller. Såg et på plantesalget her borte til 1200 kr. Det er syk pris det!

  SvarSlett
 2. Takk for koselig kommentar:))

  Gratulerer så masse meg gutten din ,har nok hatt en kjempefin dag:))

  SvarSlett
 3. Gratulerer til flott gutt!
  Glimt i øyet:)

  Lykke til med selskap til helga:)

  SvarSlett
 4. kjempefine bilder av han!
  Glede meg til familieselskap på søndag <3

  SvarSlett
 5. Wow! Hanson boy you have ♡

  Juleklem,
  Vicky

  SvarSlett