torsdag 2. januar 2014

nyttårsbordet

I år ble nyttår feiret hjemme hos oss sammen med to vennepar med unger, kjempekoselig kveld.  Tror jeg har blitt hekta på svart og hvitt når jeg skal dekke bord til fest, julebordet vi hadde hjemme for ett par uker siden gikk i de samme fargene, og nå også nyttårsbordet.

Med seks voksne og 9 barn ble det to bordsettinger, først ungene og deretter de voksne. Fungerte veldig fint for oss. Har jeg sagt at jeg ønsker meg ett stort og langt spisebord?

Flere bildet fra selve nyttårsaften tror jeg må komme imorgen, må samtidig benytte anledningen til å ønske dere alle ett riktig godt nyttår. 

3 kommentarer:

 1. Lekkert dekket, du er flink ♥
  Og godt nyttår♥
  Klem fra Charlotte

  SvarSlett
 2. Hei! Det er som du beskriver situasjonen hos oss ;-) To bordsetninger og ønske om stort spisebord :P Holdt meg også rundt det svarte og det hvite, god smak vi da ;-) Godt nytt år til deg og dine. Klem fra Monica.

  SvarSlett
 3. Hei skjønne Helen ♥ og tusen takk for veldig koselig ord inne hos meg - det varmer ♥ Jeg trode jeg ble glemt etter at jeg var så lenge borte fra bloggen, så det var ekstra koselig at så mange har vært innom - og så mange kommentarer :) Fint bord du har dekket her også ♥ - og ja ønsker meg et større spisebord her jeg også - for det er så koselig å invitere til en deilig middag med familie og venner ♥ Tror jeg skal prøve å bli finkere til det i det nye året. Men først må jeg finne meg et spisebord :) Gleder meg i alle fall til å fortsatt følge deg videre i 2014 også - og så ønsker jeg deg et riktig godt nytt år ♥ - og jeg titter innom igjen ganske snart... Klem fra Mette

  SvarSlett