søndag 14. februar 2010

En dag i Sirdalen

I år som ifjor dro vi opp på Tjørholmen fjellet i Sirdalen på familiedag. Eldstemann her i huset hadde med seg to kompiser.
Vi dro opp med buss som jobben min hadde leiet inn for anledningen. Da vi kom frem var det ganske grått og trist og ingen tegn til den varme gode solen og skyfri himmel.
Det lå ann til en dyster stemmning blant guttene vi hadde med oss men det kom seg etter hvert, dvs humøret kom seg men solen og den skyfrie himmelen lot vente på seg. Vi hadde lavo som var til vår disposisjon og der var det både kakao, kaffe, te og brus og kvikk lunsj som selvfølgelig hører til på fjellet.


Vi har kost oss en hel haug og vært i akebakken omtrent hele dagen. Vår aller minste lot vi være hjemme med sin fantastiske mommo. Nicholas på 3 tror jeg er den som har kost seg aller mest. Han har glist hele dagen når han og pappa'en har runnet på kjelken. Jeg hadde egentlig meldt vår eldste og vennene hans på slalåmkurs men det ville de ikke da vi kom frem, men superfornøyde var hele gjengen da de alikevell fikk gullmedalje.

1 kommentar:

  1. Hei og takk for hyggelig hilsen hos meg:))

    Og i like måte må jeg jo si.. Kjempefin blogg, og for noen aldeles nyyydelig gutter du har!! Så skjønne:)

    Vi "snakkes"!

    Klem Tonje

    SvarSlett