onsdag 7. juli 2010

en liten fornyelse

Jeg har lenge gått rundt og vært virkelig lei av stuen vår. Omtrent alt ved stuen har irritert meg alt fra tapet til gulv til møbler. Det var nesten vanskelig å finne ut i hvilken ende jeg skulle starte. Min kjære mann ga klar beskjed om at å tapetsere og eller male var helt uaktelt, det har vi da virkelig ikke tid til med alle de prosjektene som han har fått tredd ned over hodet. Gulvet kunne jeg bare glemme å bytte, det må vi bare leve med ett par år til guttene blir litt eldre.

slik så stuen ut før. Jeg var virkelig lei av det gamle slitte bordet og ikke mindre lei av billy hyllene


Da tok jeg en sjefs avgjørelse og fant ut at nye møbler skal jeg ivertfall ha, problemet da var å finne ut hvilken farge møblene skulle ha. Her i bloggverden har jeg forstått at hvite møbler er det helt store, og jeg synes virkelig at det er helt lekkert. Etter å ha sett på alle de fantastiske hjemmene til mange av dere bloggere der ute, hellet jeg mer og mer mot det hvite. Jeg hadde egentlig litt lyst på valnøtt farge, men var litt usikker og min kjære synes vel heller ikke noe om det. Det beste å gjøre da var å ta titterunden i møbelforhandlerne i distriktet, vi skulle begynne med Living, videre til Skeidar og avslutte runden hos Bohus.




Det hele endte med disse lekre møblene i valnøtt farge som vi fant på første stopp hos Living, min kjære mann var super fornøyd med å slippe 2 stopp til, og det beste av alt var nok at han slapp alle andre stopp i andre butikker på veien hjem. Jeg ville selvsagt bare rett hjem og endevende hele stuen. Nå er jeg virkelig fornøyd med mitt valg av møbler og synes det har blitt riktig så fint. Det å få vekk Billy hyllene er noen av de bedre valgene jeg har tatt, stuen ble mye åpnere og lysere. Jeg synes forresten å høre min mann mumle , noe om at det ble vel maling og tapetsering før året var omme, hihihi jeg frykter han har rett i det for nå er jeg om mulig enda mer giret til å fornye stuen helt.



sofaen er forresten også ny, kjøpte den på Finn til knallpris

Nå er jeg på jakt etter nye puter å ha i sofaen, tips mottas med glede

1,5 uke igjen til ferie og jeg kan omtrent ikke vente. Nå tror jeg nesten det er sengetid for meg, god natt til dere som titter innom og ha en fin kveld videre. Klem fra Helen

2 kommentarer:

  1. Gleder meg til ferie! :D 6 jobb dager igjen! Liker så godt hva dere har gjort med stuen.

    SvarSlett
  2. Lekkert...passet jo perfekt inn hos dere også var det den fargen du egentlig ville ha♥ Gleder meg til å se det live♥♥♥

    SvarSlett