fredag 9. november 2012

ikke lenge til nå

Nå er det virkelig ikke lenge til jul. Ukene går fort og jeg har omtrent ikke begynt med julegavene og jeg har heller ikke peiling på hva jeg skal kjøpe. 

Men for de som skal kjøpe til meg, bør det ikke være noe problem. Jeg tror jeg har funnet omtrent halvparten og vel så det inne på en butikk. Det vil forresten si inne på  nettbutikken nord-Design

De har så mange av de kjekke  merker som ivertfall jeg har lagt min elsk på, Ferm Living, Kahler, Seletti, Sebra og Tine K Home for å nevne noen. 


Har igjen lagt en liten kollasj fra nettopp denne butikken, så kjære mannen min, dette året bør det virkelig ikke være ett problem med å finne noe til din kjære. Litt av hvert i ymse prisklasser så her tror jeg du kan finne gave både fra deg selv og våre kjære søte små.Nå er det straks Norske Talenter og det betyr at vi benker oss hele gjengen foran tv. Resten av helgen blir det heller veldig travelt da 7-åringen skal feires med familieselskap på søndag. 

Ønsker deg en finfin fredagskveld:-)

3 kommentarer:

  1. Myyye fint her ja. Har også et innlegg på vent der det er en del fra denne butikken :)

    SvarSlett
  2. Så mye fint! Kun 3 ting her jeg ikke har. Eller bordet har jeg jo bestilt, så det kommer også får jeg en slik kurv ved neste bestilling de har hos Ferm:) Så ganske så lik smak, hihi!

    SvarSlett
  3. Kjempe mye fint på ønskelisten din!

    SvarSlett