fredag 30. november 2012

badet

Denne uken har vært preget av omgangsyken. 3 av guttene har hatt det, får håpe at Benjamin slipper unna. Har ellers prøvd i omtrent en uke med å få lagt ut dette innlegget om badet vårt, men fant tilslutt ut at jeg måtte betale for mer bildeplass.

Det var ikke så lett som jeg hadde tross å ta bilder av det nye badet vårt, litt dårlig belysning da vi fremdeles venter på elektrikeren.Vi kaller det fremdeles for det nye badet selv om det snart er ett år siden det sto ferdig. Det er så nytt at den siste blå plasten fra skuffene gikk av idag, kun pga bildene som skulle  tas *flirer*. At badet er preget av lilla for advent er vel heller en tilfeldighet. 
Guttene har ikke glemt at jeg såvidt nevnte tidligere i uken at julepynten skulle hentes ned fra loftet, så det blir det neste jeg gjør.Vi har ikke pyntet med noenting enda, litt sent ute med det meste denne julen, føler nesten det blir slikt hvert år. Tenk at det er 1.desember imorgen og hva passer vel bedre da enn litt snøfall, herlig julestemning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar