lørdag 30. januar 2010

Nicholas 3 år

Sjarmtrollet vårt Nicholas ble 3 år igår 29.januar. Det er helt utrolig at det allerede har gått 3 år. Jeg glemmer ut at han begynner å bli stor han og og da han plutselig begynnte å si ett par ord på sensommeren, da 2,5 år, ble jeg nesten sjokkert.

Dagen ble feiret idag da vi var på jobb igår og vi kommer sent hjem. Idag har det gått i ett med både barneselskap og familieselskap, bursdaggutten har storkost seg. Masse fint fikk han også, han var storfornøyd. Han fikk star wars jumper, da røk skjorten :-) Han fikk også masse bondegårdsdyr og de sprang han rundt med i en liten pose. Gaven hans kjøpte vi tidlig nå i januar på salget, en svart recliner stol fra Bohus, som han er superfornøyd med, ingen får komme i nærheten av den og nåde den som våger å prøvesitte den. Ellers fikk han penger og klær. Nicholas er vår store solstråle, han smiler og ler dagen lang. Han har den skjønneste hjerteligste latteren du kan tenke deg, synes jeg da.

VI hadde selvsagt sjokolade kake etter oppskrift av en kollega på jobb, den er veldig saftig og god. Ellers så hadde vi Tapas; basamico poteter og kjøttboller med hvitløksdipp og balsamico dressing, dette var knallgodt og etter oppskrift av min kjære svigerinne Carmen. Bursdagene kommer alltid så brått på synes jeg. Jeg har liksom hele planen klar på forhånd med alt jeg skal gjøre men det blir desverre sjelden slik som jeg hadde tenkt.

3 kommentarer:

  1. Jeg hørte at starwars-figuren falt i smak? Synd jeg ikke kunne være der, men jeg blir nok med i morgen. :)

    SvarSlett
  2. stemmer det, glemte jo å nevne star wars figuren som både Benjamin og Christopher hadde lyst på hehehe og håndkleet, det var kjempestas. Tusen takk :-)

    SvarSlett
  3. Ja han er verdens herligste gutt:)Klem

    SvarSlett