torsdag 6. mai 2010

Jeg elsker slike fat til å ha pynt på. Jeg har 3 forskjellige og kunne tenkt meg enda flere. Bildet er av min fantastiske farfar som liten, vi mistet han for 8 år siden, omtrent på denne tiden. Jeg savner han fryktelig mye men heldigvis har jeg masse gode minner.

Jeg og mine søsken har vært så heldige at vi har vokst opp i nabohuset til vår farmor og farfar og det har vært vårt andre hjem. Det er dette huset jeg nå bor i, sammen med min kjære og våre 4 gutter. Det er utrolig masse minner knyttet til huset, og nå får våre barn den samme gleden jeg hadde når jeg vokste opp. Mine foreldre bor fremdeles i nabohuset, og ja, det fungerer utmerket hihihiDette saltkaret er fra min manns familie, og vi har arvet det. Det har vært hans oldemor sitt


Den brune salme boken som stettfatet står på har jeg fått av mamma, den står datert 1877. Denne boken hadde mamma da hun var liten, den kommer helt fra Trinidad hvor hun er fra. Jeg finner visst masse skatter på loftet som jeg hadde glemt jeg hadde. Skal bli spennende å se hva som dukker opp når vi får ryddet skikkelig i kaoset der oppe.

ønsker dere en fortsatt fantastisk torsdagkveld og nå er det snart helg, og feiring av minstemann Alexander sin 2 års dag ♥♥♥

3 kommentarer:

 1. Så fint du har pyntet, Helen! Helt nydelig! Kjekt å ta vare på gamle minner - de blir jo som små skatter:-)

  Gratulerer med dagen til Alexander!

  Klem

  SvarSlett
 2. Jeg elsker stilleben, nydelig ! ♥ Saltkaret og skjeen var herlig, koselig med slike skatter man arver. ♥ Veldig kjekt og hyggelig å ha foreldrene sine i nabohuset da vil jeg tro. ;)

  Ønsker deg og dine en fantastisk helg ! ♥

  Klemmer Anette :)

  SvarSlett
 3. Du er alltid så flink å pynte! Stor inspirasjon for mange :)

  SvarSlett