torsdag 13. mai 2010

deilig fridag, Skjærtorsdag

Det har vært så utrolig deilig med fridag idag. Vi gikk sammen med ett vennepar på tur opp til Maudlandsgården og grillet. Jeg husker denne plassen fra da jeg var liten, da pleide vi ofte å gå tur hit med skolen, vi var også sammen med venner og teltet her oppe. I gamle dager var det bondegård her oppe, derav navnet Maudlandsgården. Bondegården er nå revet og det er lagt om til turplass med grillemuligheter.
Idag var det området allerede i bruk da vi kom opp dit men vi hadde heldigvis med oss engangsgrill. Ungene har storkost seg og synes det var spennende med all sauen som var der. Alexander som nettopp ble 2 år ble veldig fasinert av sauen som bæsjet. Han sto med store øyer og kikket, så kom han springende for å hente våtservietter for sauen måtte jo vaske seg hihihi.


Området der oppe er veldig stort med masse fjelltopper rundt forbi. Men det er virkelig en fin plass å gå med ungene, og en fin tur ellersEtter at vi hadde grillet gikk vi videre over "Sandalen". Ungene begynte å bli litt leie men det gikk overraskende bra tross alt. Minsten hadde vi i bæresele fra Bergans men han gikk fort lei. Tror faktisk det er siste gang vi bruker den, da tror jeg nesten det er lettere på å bytte å bære han enn å høre på sytingen. Han synes forsåvidt det var veldig kjekt å gå også.Da vi kom hjem var jeg helt giret så jeg kastet meg over prosjekt loft. Der er det fullt av så mye rart, spennende og mye søppel. Det er rett og slett litt vanskelig å vite hvor man skal begynne men jeg kom da igang. Litt til Fretex, litt i søpla og litt mimring over fortiden. Jeg fant t.o.m noen tekopper med asjetter som jeg ikke helt viste hvor jeg hadde gjort av. Gamle men ikke glemte skatter. Skal vise de frem en annen gang. Nå tror jeg nesten jeg skal unne meg ett lite glass Baileys, jeg har jo tross alt fri imorgen. Kos dere videre resten av kvelden for det skal ivertfall jeg.

Klem
,,

4 kommentarer:

 1. Husker den turen jeg også! Hehe, Alexander den skjønnasen :)

  SvarSlett
 2. Å, så koselig det så ut! Deilig å komme seg litt ut i det fri:-)

  Klem

  SvarSlett
 3. Ja det var en flott tur:) Og ser jo av bildene at du har fått litt bilder til å scrappe:)

  KLEM

  SvarSlett
 4. Der var det jo bilde av Malin min også! :D

  SvarSlett