søndag 6. juni 2010

frukthagen vår

Det har vært en fantastisk flott helg, har virkelig storkost meg. Været har vært helt nydelig, blå himmel og sol, selv om det faktisk kunne vært litt varmere. 2 av guttene har sammen med pappa'en sin vært på båttur (og nei, vi er ikke så heldige at vi har egen båt, de ble invitert med av en kompis). De har virkelig storkost og synes det var storveis å være på sjøen og de fikk også prøve fiskelykken. De var helt i ekstase da de kom hjem.

Fant plutselig ut idag at epletreet vårt blomstrer som aldri før, helt fullt med hvite blomster.Vi har 2 epletrær og 2 plommetrær i hagen. Gleder meg masse til å få masse gode epler ♥♥

,
Ifjor hadde vi omtrent ikke plommer og det virker ikke som om det kommer noe særlig i år heller. Det har omtrent ikke blomstret, og det er vel ett dårlig tegn? Det er virkelig synd da plommene våre er fantastisk gode, de er blå og smaker helt himmelskt, tror det er Victoria?


Håper dere som titter innom også har hatt en flott helg, nå krysser jeg fingrene for at været holder seg slikt, og at det blir varmere og varmere.
Klem Helen

1 kommentar:

  1. Koselig med frukttrær i hagen:-) Ønsker meg veldig et par epletrær. De er så nydelige når de står i full blomst.

    Deilig med litt sol og varme:-)

    Klem

    SvarSlett