søndag 13. juni 2010

Hurra for meg

Idag har jeg bursdag og det har vært full rulle i hele dag :-)

Disse søte trollene har jeg fått av mine enda søtere småtroll Benjamin og Nicholas, det var 2 særdeles stolte gutter som overrakte dem ♥♥ Jeg fikk også ett lite og hendig Nikon kamera med 12megapixler som jeg kan ha med meg i vesken, tusen takk kjære , du er den beste ♥


Disse nydelige rosene fikk jeg av våre gode naboer/venner, tusen hjertelig takk ♥Min søte venninne Wenche scrappet denne flotte boxen til meg med innhold, er jeg ikke heldig som har en slik fantastisk venninne ♥♥♥ kjempeglad i deg ♥
,

Det eneste som har vært litt dumt er at min søte Benjamin har vært febersyk, og nå ikveld fikk Nicholas feber. Dette er jo kjedelig uansett hvilken dag det måtte være, og krysser fingrene for at de snart blir friske igjen.

Nå skal jeg få ryddet huset etter dagens feiring, og etterpå skal jeg kose meg med siste episode av Ghostwhisperer. Ønsker dere alle en fin søndagskveld.

Klem Helen

3 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye med dagen! Flotte gaver du har fått!

  God bedring til de søte små:-)

  Klem

  SvarSlett
 2. Gratulerer med dagen ! :) Litt på etterskudd men... Virker som om du har hatt en hyggelig feiring, det er bra ! :) Herlige gaver har du fått også.

  Så leit at gutten din er febersyk da, god bedring til han ! ♥

  Natti natt Helen, sov godt ! :)

  Nattaklem fra meg

  SvarSlett
 3. De trollene er så søte! Håper du hadde en koselig dag igår ;)Glad i deg!

  SvarSlett