fredag 4. juni 2010

Sex and the City 2 ,

Igår var jeg og 6 av mine fantastiske venninner på premieren til Sex and the City 2. Vi var først og spiste på Pastabakeriet, maten var god men services kan diskuteres.

Filmen har jo blitt slaktet både her og der. VG ga den terningkast 2 med følgende kommentarer

"To år er gått siden den første filmen. Carrie er bekymret for at hun og Big er i ferd med å bli et kjedelig ektepar. Miranda har problemer på jobb. Samantha spiser 40 piller om dagen for å holde sexlysten oppe, og Charlotte sliter med å være den perfekte mor. Farsen krydres med et homsebryllup, en marerittaktig opptreden av Liza Minnelli i tights og en luksusreise til Abu Dhabi."


videre sier anmelderen fra VG:
«Sex and the City 2» vil ha både i pose og sex: Den vil si noe om homofiles rett til å gifte seg, kvinneundertrykkelse, religion, ekteskapsproblemer, overgangsalderen, hvor hardt det er å være mor og hvor glamorøst og flott det er på venninnetur. Det fungerer dårlig. Når du gaper over en tilags hamburger, må det bli mye søl.


Jeg synes det var en kjekk film og storkoste meg. Veldig morro å se jentene igjen og bare det å få en kveld ute med mine venninner gjorde sitt.


Det har vært og blir en flott helg. Idag er det Riskadagene og ikveld er det Bryggedansen. Gleder meg masse. Håper dere også har en flott helg videre

Klem Helen

2 kommentarer:

  1. Koste meg masse! Filmen var morsom, fortjente ikke terningkast 2.

    SvarSlett