tirsdag 28. september 2010

Estee Lauder

Jeg har nettopp kommet hjem fra en flott helg i Aberdeen sammen med mine gode kollegaer. Vi har shoppet masse og spist kjempegod mat og virkelig storkost oss. Shoppingen tok faktisk ikke helt av slik det pleier å gjøre men litt ble nå med meg hjem. Jeg har faktisk handlet litt julegaver også, godt det som er gjort det er jo faktisk bare 3 mnd igjen til jul.

Jeg var nylig i Houston på studietur og kofferten min med all sminke og hudpleieprodukter, rett og slett hele kofferten ble borte vekk og har desverre ikke vist seg siden. Jeg har derfor måttet gå til innkjøp av diverse nødvendigheter men hjemme i Norge har jeg ikke kjøpt noe da det er så dyrt. Jeg har hatt ett ørlite håp om at kofferten skal dukke opp men nå er det gått 3 uker og jeg må vel bare innse at den er borte for godt.


Min kjære kollega og romkamerat i helgen anbefalte Estee Lauder og da jeg prøvde dagkremen tror jeg nesten jeg ble litt forelsket. Kremen var bare helt nydelig og smeltet omtrent da jeg tok den på.

Det endte opp med at jeg kjøpte meg dagkremen og ansiktsvannet, og med på kjøpet fikk jeg en kjempesøt sminkeveske med innhold. Jeg må si jeg er ganske imponert over alt jeg fikk med på kjøpet, det er ikke akkurat slikt når man shopper hudpleieprodukter her hjemme.

a lt dette fikk jeg med på kjøpet, sminkevesken, en liten krukke med dagkrem, kajal, mascara, leppestift, ansiktsvann, ansiktsvask, leppestift og serum.

Jeg har i alle år brukt Biotherm sine produkter, jeg var utro i en liten periode og prøvde Clinique men det funket ikke på meg så jeg gikk tilbake til Biotherm. Nå er jeg veldig spent på disse produktene fra Estee Lauder og gleder meg til å prøve dem skikkelig ut. Har brukt ansiktsvannet morgen og kveld i 2 dager og må foreløpig si meg veldig godt fornøyd.


Jeg har enda ikke fått kjøpt meg alle produktene som jeg savner fra kofferten, det gjelder både sminken og hudpleieproduktene. Jeg må nok kjøpe inn litt etter hvert da det er ganske dyrt å handle her hjemme. Tingene jeg hadde i kofferten er produkter jeg har kjøpt når jeg har vært ute og reist da det er mye billigere.

Nå venter jeg straks besøk av min skjønne lillesøster, ønsker deg en god kveld videre.

Klem Helen

2 kommentarer:

  1. Så kjedelig! Sånne ting er jo fryktelig dyre, men det er vel tvilsomt om den kofferten dukker opp igjen. Deilige produkter du har kjøpt deg:-)

    Klem

    SvarSlett
  2. Kanskje jeg må teste dette av deg ;)

    SvarSlett