mandag 13. september 2010

Louis Ghost stol

Vi har kjøpt oss skrivebord som vi faktisk har stående i stuen og til den ønsker jeg meg ikke en typisk skrivebordstol. Jeg har kjempelyst på den fantastiske stolen til Louis Ghost, synes den er helt utrolig flott. Det er en klassisk ironisk barokkstol helstøpt i polykarbonat, sinnsyk kul.

Prisen er nok kanskje litt vel stiv og tror derfor jeg må nøye meg med en nesten like flott stol , fra Skeidar, men savner armlener på den. Jeg har ikke helt bestemt meg enda, kanskje jeg kan ønske meg den til jul? heheheDet er rart med det når man først har satt seg noen ideer så er det vanskelig å velge noe som er nesten like bra, eller hva?

Jeg er nå utrolig trett, holdt på å sovne da jeg skulle høre skolegutten min i leselekser. Jeg er også ganske lei meg da det idag er en uke siden jeg kom hjem fra Houston og kofferten min fremdeles er sporløst borte. Noen som har erfaring med mistet baggasje og erstatningskrav?

Ønsker dere ellers en koselig mandagskveld videre,

KLem Helen

1 kommentar:

  1. Den stolen var veldig stilig, begge var fine, men forstår ka du mener med armlener.

    Det er skikkelig trist det med kofferten!Håper den dukker opp, kan ikke forstå at hvorfor folk kan være så respektløse :/

    SvarSlett