tirsdag 7. september 2010

Houston

Jeg har nå kommet tilbake fra en fantastisk studietur til Houston med British Airways. Vi var 15 stk fra Skandinavia og mesteparten av oss hadde ikke sett hverandre før, men vi var en kjempekjekk gjeng, det var nesten litt trist å dra fra dem.

Vi dro som nevnt med British Airways på business og det var bare en helt fantastisk opplevelse. Servicen, maten og betjeningen ombord var bare helt topp, det blir skikkelig nedtur å reise på vanlig økonomi nå fremover.


Vi bodde på flotte Marriott Westchase, og fra der dro vi på forskjellige utflukter. På programmet sto kundebesøk, hotellvisninger, sightseeing og litt shopping. Blant hotellene vi besøkte var Hotel Westchase og Marriott JW ved Galleria området. Begge flotte hotell og vel verdt ett besøk.Rett over veien fra Marriott JW lå Galleria, ett gigantisk kjøpesenter hvor vi var så heldige å få tilbringe 2-3 timer. Det var kjempesvært med innendørs isbane, men alt for svært og uoversiktlig og det sier litt når det kommer fra meg, jeg elsker store kjøpesentre.Den siste dagen var programmet Premium Outlet Center ca 40 minutter fra Westchase området. Ett shoppingparadis med butikker som b.l.a Converse, Burberry, Hugo Boss, DKNY, Nike, Puma, Adidas, Ann Taylor, 2b Bebe, Crocs, Calvin Klein og en hel haug med andre butikker. Vi hadde ikke så altfor mange timene på oss men litt fikk jeg nå med meg.

Problemet nå er at vi var litt forsinket på returen og det var såvidt vi rakk flyet fra Heathrow til Oslo, og bagasjen kom ikke med. På en måte var det nok litt bra, fordi den ene bagen jeg kjøpte da jeg var på outleten var ganske svær, og den måtte jeg ha tatt med meg ombord på flyet fra Oslo og hjem, og den var altfor stor for håndbagasje. Jeg har fått den svære Converse bagen men venter fremdeles på kofferten. Jeg håper virkelig den kommer da det er masse godbiter som har fått bli med meg hjem. Dersom jeg er heldig å få den tilbake så skal jeg vise dere litt senere hva jeg har kjøpt.

2 kommentarer:

  1. Gleder meg til å se bilder fra houston♥ håper virkelig at du får kofferten din snart tilbake...

    SvarSlett
  2. Høres ut som en kjekk tur! Gleder meg til å se bilder:-)

    Klem

    SvarSlett