lørdag 9. oktober 2010

hvite eller mørke møbler

Jeg er veldig glad i hvitt, men må bare innrømme at min iver etter hvitmalte møbler har kommet etter å ha vært en ivrig bloggleser i vel ett år nå.Jeg synes det er helt utrolig hvordan dere klarer å transformere de mest kjedelig og til tider stygge møbler til noen helt fantastisk nydelige møbler.Jeg har ikke helt kommet der og har faktisk som en av de få (tror jeg) brune møbler i min stue. Jeg har faktisk nylig gått til innkjøp av nye møbler og jeg sto lenge og vippet mellom hvite eller valnøtt fargede møbler. Jeg endte til slutt opp med valnøtt fargede møbler og er kjempefornøyd med valget mitt.

Jeg føler ikke at min egen stue er helt bloggbar for tiden og viser dere derfor noen flotte bilder hentet fra Ib Laursen som alltid har så mye lekkert. Jeg er virkelig lei av min egen stue og har en drøm om snart å få male den hvit. Jeg hadde håpet å få det til før jul men tviler sterkt på det. Kanskje til våren? Jeg har lenge hatt sansen for det industrielle i interiøret og ser nå med stor iver at det er på full fart inn i interiørbildet.

Nå skal jeg vie resten av kvelden med min kjære mann, verdens mest tålmodige sjel. Dette er faktisk første helgen på lenge hvor jeg faktisk er hjemme og jeg nyter det. Vi har hatt en kjempekoselig kveld med guttene våre hvor vi har spilt "jakten på den forsvunne diamanten" og kost oss med smågodt. Håper dere også nyter kvelden sammen med deres kjære, det er viktig å ta vare på hverandre i en travel hverdag.

Klem Helen

2 kommentarer:

 1. Gleder meg til dere skal transformere stuen deres! Det blir nok helt nydelig, med din smak :D

  SvarSlett
 2. God kveld Helen ! :)

  I dag har jeg malt mitt siste brune møbel hvitt, hihi... Men kan nok hende at det kommer brune møbler inn her igjen senere, for jeg syntes brune møbler er fint også. Jeg forstår hvor du kommer fra, det er vanskelig å velge. Det industrielle syntes jeg er veldig fint også. ♥

  Takk for gode ord, de setter jeg stor pris på. :)

  Ønsker deg og dine en god og fin helg ! ♥

  Klemmer Anette

  SvarSlett