fredag 15. oktober 2010

Dagens anbefaling

Idag har svigermor tatt med seg 3 av guttene og minstemann er hjemme alene sammen med min kjære og meg. De dro tidlig avgårde så jeg og minsten gikk oss en liten tur ned til senteret her på Hommersåk. De har en fantastisk flott interiørbutikk , som jeg drømmer meg vekk i hver gang jeg er innom og denne gangen var ingen unntak.
De hadde fått inn masse nytt og så mye lekkert, alt fra duftelys til madonna figurer, lyslykter og rammer. De hadde også noen knalltøffe store hvite bokstaver. Da jeg var der var 2 av butikkens kjekke damer og pakket ut på varer, gleder meg til å se hva mer spennende de har å by på ♥
Minstemann på 2 var med meg og jeg fikk beskjed om mer enn en gang at jeg måtte ikke røre hehehe, lurer på om han kanskje har hørt det ett par ganger?

Duftelys fra Riverdale i lekker innpakning som også lukter kjempegodt


Meningen var at jeg skulle ta turen innom senere på dagen men tiden strakk ikke til, men vær du sikker at jeg er på plass imorgen. For deg som ikke bor her inne men faktisk bor i nærheten så anbefaler jeg på det sterkeste at du tar turen innom, det er en flott tur inn til Hommersåk og du får mange godbiter med deg hjem.

Nå skal mannen og jeg kose oss med X-faktor, det er standard på fredagskvelden. Hva skal du gjøre ikveld?

Klem Helen

2 kommentarer:

  1. Var innom nå i kveld og den store engelen ble med meg hjem♥ Er enig med deg at alle må ta en tur inn på nr 1 på Bryggen senter♥

    Ønsker deg og Frank en flott kveld♥

    SvarSlett
  2. Den store engelen var veldig fin :)

    SvarSlett