mandag 25. oktober 2010

På ønskelisten til jul

Jeg har begynt å få spørsmål om hva jeg ønsker meg til jul, men har egentlig ikke helt tenkt over det. Det er utrolig masse jeg har lyst på men husker det selvsagt ikke når jeg blir spurt. Jeg tenkte derfor at en god ide kunne være å legge det ut her på bloggen, tror jeg så en annen blogger som gjorde det samme. Husker selvsagt ikke hvem, beklager hvis noen føler seg støtt. Hadde jeg husket hvem det var, så hadde jeg selvsagt linket det.

Jeg synes at Wik og Walsøe sin kolleksjon med alver er bare helt nydelig og så utrolig delikat. Jeg har spesielt sansen for muggen og vasen og kunne virkelig tenkt meg å hatt dem i hus, så dersom det er en barmhjertig sjel der ute (les:foreldre eller svigerforeldre)så er altså dette noe som jeg, eller vi, ønsker meg.
,
Jeg kan nok ikke helt svare for min kjære mann, som helst skulle sett at vi hadde mindre av det vi har men sånn er det nå bare hehehe. Imorgen drar jeg og min kjempekjekke jobbkollega til Oslo på kurs. Gleder meg masse til å shoppe litt i Oslo, har faktisk ikke begynt å pakke enda så må vel kanskje gjøre det.

Klem Helen

,

2 kommentarer:

  1. Å legge ut ønskeliste på bloggen er helt genialt:-) Tenker nok det dukker opp noe fra kolleksjonen til Wik og Walsøe under juletreet.

    God tur til Oslo!

    Klem

    SvarSlett