lørdag 7. august 2010

skråning

Jeg har tidligere vist dere vår fæle skråning, og har nå bestemt meg for å gjøre noe med det. De dager hvor det har vært opphold har jeg jobbet og stått på til jeg har vært helt svett og gåen., men det hjelper på når man ser at det viser igjen.


her får jeg god hjelp av min lille sønn på 3


slik så det ut da jeg såvidt hadde begynt

Skråningen har alltid vært veldig bratt, og vi har aldri klart å få den noe fin. Den er og har alltid vært til stor irritasjon så en dag mens min kjære ante fred og ingen fare hadde jeg begynt å grave. Jeg må nesten også få si at jeg er ganske stolt over lå ha klart dette på egen hånd, jeg som omtrent ikke har tatt i en spade i hagen.
så langt har jeg kommet nå, og jeg har sikker like mye jobb igjen for resten av skråningen

Planen er å lage en liten mur med herregårdstener og jevne skråningen slik at den ikke blir så bratt. Det betyr at vi vil få bitte litt større hage, ikke noe særlig merkbart men alikevel litt større. Slik det har vært frem til nå har det ikke vært noe merkbart skille mellom plen og skråning, det har liksom gått i ett. Det har heller ikke vært noen rett linje som skiller men litt berg og dalbane. Forhåpentligvis blir det opphold imorgen slik at jeg kan fortsette med gravingen min.

Regner med at jeg ikke er den eneste med hageprosjekter?

Skal nå kose meg med en film med min kjære mann, fortsatt god lørdagskveld til dere.

Klem Helen

,,

3 kommentarer:

 1. Heisann!
  For en jobb du har lagt bak deg - det blir suuuperflott!! Er alltid tilltak å begynne med slike jobber, og det tar alltid mye lengre tid enn man tror - men fiiiint blir det tilslutt!

  Ønsker deg en fin kveld!
  Klem fra Livy

  SvarSlett
 2. Hei og takk for hyggelig kommentar på bloggen min:-D Ser du holder på med hageprosjekt, det har vi og gjort i sommer. Ikke min favorittsyssel, men veldig kjekt når man er ferdig! Lykke til;)

  SvarSlett
 3. Å det var der du var, prøvde å ringe deg et par ganger i går...knall flinke er du, dere har jo komt kjempe langt♥

  Lykke til med resten av jobben;)

  Snakkes♥

  SvarSlett