mandag 2. august 2010

voksduk til spisebordet

Mamma har sagt det til meg i flere år at jeg måtte gå til anskaffelse av voksduk for å skjerme spisebordet vårt. Jeg har ikke hørt på henne og det har resultert i at spisebordet vårt er blitt kjempestygt. Spisebordet i stuen er det bordet hvor vi inntar alle måltid, alt fra frokost, lunsj, middag og kvelds. Det er også ved dette bordet guttene tegner, maler og perler. Etter hvert måltid har bordet blitt vasket, løperen har blitt satt på og vasen, staken eller hva det har måttet vært har blitt satt på bordet. Det har det stått i ett par timer til neste måltid. Ganske irriterende synes min mann.

Idag var jeg for første gang innom nettbutikken til Stoff og Stil, og der fant jeg en kjempestilig og dekorativ voksduk som faktisk skal på spisebordet vårt.At det akkurat denne kule voksduken ka jeg takke fru fly for. Bloggen hennes er absolutt verdt ett besøk eller flere.

bilde lånt av stoff og stil

Jeg hadde ikke i min villeste fantasti trodd at jeg skulle ha voksduk i stuen. Den er lilla prikkede. Ikke bare passer den til putene jeg har funnet på Kid, men den koster kun NOK 24,95 pr meter.

Nå er det bare til å måle opp og bestille. Gleder meg så mye, tror det blir ett lekent element her i stuen. Akkurat nå lukter det deilig her hjemme da jeg lager jødekaker til guttene, de har allerede vært og lurt til seg noen. Regner meg at min kjære bror kommer innom i løpet av ettermiddagen for å ta med seg noen. Skal legge ut bilder og oppskrift litt senere.

Klem Helen

2 kommentarer:

 1. Å det hørtes godt ut, knall tøff duk:) Gleder meg til å se den når du får den...

  Klem♥

  SvarSlett
 2. hei hei
  Ta en tur innom hvitstil.com i dag :)

  Christine

  SvarSlett