torsdag 5. august 2010

Solastranden

Været har ikke vært det beste denne sommeren, men vi fant en dag med opphold og noe sol og pakket sakene våre og dro til stranden. Etter å ha pakket ferdig og satt oss i bilen klar for litt strandliv la vi plutselig merke til store mørke skyer. Det var absolutt ikke en del av planen.Heldigvis bestemte vi oss for å prøve lykken alikevel og dro ut til Solastranden. Der var det heldigvis sol, men de mørke skyene lå faretruende nært oss. Vi koste oss ett par timer her og guttene badet og lekte i sanden.

Vi prøvde å lage sandslott men de små synes det var mye kjekkere å rase dem, noe som var litt frustrerende for den ivrige mamma'en hihihi.
Med denne sommeren er det ikke noe stor fare for at det blir mer strand dager, desverre. Men jeg tror vi kan leve lenge på denne dagen vi hadde. Håper dere også har benyttet fin dagene til å ivertfall en dag på stranden.
Klem Helen


Skyene tok oss igjen etterhvert og vi måtte pakke sammen, men det passet bra da guttene begynte å bli litt lei.

4 kommentarer:

 1. Uff ja det har ikke vært det beste været denne sommeren;( flotte bilder...gleder meg til du skal scrappe de, det må vi snart få tid til å gjøre:)

  SvarSlett
 2. For en nydelig strand dere var på, herlig ! ♥ Kjedelig med de mørke skyene da, men godt at det ble noe strandtid på dere i hvert fall. Ser jo ut til at gutta dine koser seg masse ! :) Har ikke blitt så mange strandturer her heller, men fikk noen fine dager i Danmark. ;)

  Ha en fin helg, kos dere ! ♥

  Klem Anette

  SvarSlett
 3. Ååå har ikke fått vært på stranda denne sommeren pga det stygge været. Bildene er nydelige, Benjamin er så skjønn :D

  SvarSlett
 4. jammen she værst med en tur på stranden! flotte bilder av flotte gutter :)

  SvarSlett