mandag 23. august 2010

Gangen vår

Vi har en stor hvit gang med masse skap plass. Før var det faktisk ett lite trangt vindfang, en smal tynn tarm av en gang, og ett udugelig soverom. Vi bestemte oss derfor sommeren 2007 for å rive veggen inn til soverommet for å få større gang. Lite viste vi dengang at 2 mnd senere skulle jeg bli gravid med nr 4. Plutselig sto vi der da, med 4 soverom og nesten en familie på seks.


ikke se på sko løsningen her, noe må gjøres men har ikke helt funnet noe som passer enda

Denne skjønne tingen kjøpte jeg nylig på Kremmerhuset, synes den var utrolig dekorativ at den bare måtte bli med hjem. Da jeg først fikk den hjem fikk jeg ett lite problem på hvor den skulle plasseres, den var litt større enn jeg hadde trodd. Fant til slutt ut at den var ganske så perfekt her i vinduet.

Det har faktisk fungert med de 4 soverommene, alt går om man bare må. Jeg angrer ikke den dag idag da vi har fått denne flotte store gangen vår. Som dere også vet så skal vi jo innrede garasjen for å få 2 ekstra soverom og da blir alt så mye bedre, men ting tar tid og det koster penger.Nå skal jeg få kveldsmat i guttene og få dem i seng. Min kjære er på bmx med vår eldste, dette er hans første gang og jeg er spent på hvordan det har gått. Har noen av dere erfaring med bmx, hvis dere har så er jeg veldig interessert i å høre. Ikveld skal jeg avgårde i forening, skal bli så kos å se godjentene igjen, det er lenge siden sist. Ønsker dere en god mandagskveld videre.

Klem Helen

3 kommentarer:

 1. Så fin gangen har blitt! Deilig med masse skapplass!

  Kos deg i kveld!

  Klem

  SvarSlett
 2. Du finner alltid sånne søte pynteting:)

  SvarSlett
 3. Gangen din er jo bare helt fantastisk, skulle gjerne hatt en så stor gang jeg også ;)

  Glede meg til å feste med deg i morgen♥

  ♥klem♥

  SvarSlett