lørdag 27. november 2010

Allerede lørdagskveld

Jeg kan nesten ikke tro at helgen snart er over, det har virkelig gått i ett her i huset. Vi hadde en lite trivelig fredagskveld da vår skjønne eldstemann lå med spysyken. Han hadde spurt i lang tid om vi ikke kunne ha Pizzabakern til middag så vi tenkte å overraske han med det. Det ble ikke helt som vi hadde tenkt, han ble kjempeglad da vi kom hjem med pizzaen, og plutselig var han spydde og det varte til sene sene kvelden. Heldigvis var han i form igjen imorges. 2 down, 4 more to go. De 2 eldste har nå hatt det, og jeg føler nesten jeg er kvalm selv. Håper det er innbilt, for noe spye har jeg verken tid eller ork til hehe.


Idag har vi vært med 3 av guttene på Mediegården i Stavanger, der hadde de en utstilling av en stor og flott pepperkakeby. Guttene synes det var storveis, og det var også ett tog som dampet gjennom byen tut tuuut.Guttene hadde selvsagt hver sin favoritt i pepperkake landsbyen, og de fikk selv velge hvilken de ønsket å stemme på, og ja det var avstemning blant alle disse flotte bidragene og ett vanskelig valg var det.


Ellers så har vi også rukket å ta oss en tur på loftet for å finne frem litt julepynt. Jeg vet hvor julepynten ligger men det er verre med hvilken av eskene julestjernen og adventstaken ligger i . Den ble funnet til slutt og hengt opp i det nyvaskede vinduet på kjøkkenet. Har dere funnet frem og gjort klart til 1. søndag i advent. Det er en koselig tid vi har i vente og jeg gleder meg. Imorgen er det tenning av julegranen her i bygda, etterfølgt av fakkeltog, det er noe vi alle her i huset gleder oss til.

Nå skal jeg ta meg en liten bloggerunde før jeg flater ut på sofaen for å få med meg slutten på "Skal vi danse", hvem heier du?

Klem Helen

4 kommentarer:

 1. ååå så fine bilder. der hadde nok guttene mine også likt om vi hadde tatt turen. ha en fortsatt nydelig lørdagskveld. Klem Line

  SvarSlett
 2. Håper du slipper unna sykdommen..kjipe greier!!

  Koselig blogg.og god helg videre :)
  Martha!

  SvarSlett
 3. Hei igjen,og takk for koselig kommentar hos meg :)
  Legger meg til som følger, jeg .
  Hjørnet ligger på Randaberg,kjempekoselig butikk !
  God søndag til deg .
  Klem Martha

  SvarSlett
 4. Dette var en koselig dag!

  SvarSlett