tirsdag 2. november 2010

litt pynt fra gangen

Jeg har tidligere vist litt fra gangen vår. Den er faktisk ganske stor men er selvfølgelig aldri helt ryddig og bloggverdig når jeg vil den skal være det. Akkurat nå står det 2 hyller midt på gulvet, som skal ut. Litt klær ligger selvsagt også på gulvet og noen baljer med klær som skal settes på plass. Det er rart med de klærne, jeg har egentlig ikke noe problem med å legge sammen klærne, men det er verre når det skal inn i skapene. De har en tendens til ofte å ligge i baljene sine til jeg trenger dem. Noen som kjenner til det, hihihi??? Faktisk så flyter gangen litt ekstra akkurat nå da vi holder på med de store forandringene i naborommet, som er garasjen for dem som har følgt meg en stund. Nå gjør min mann og snille pappa gulvet klart til sementbilen skal komme og støpe gulvet ferdig. Det skal bli bra, og jeg gleder meg masse.Jeg fri imorgen og på fredag og de dagene skal begynne å gjøre huset klart til storinnrykk i helgen. Min skjønne Benjamin blir 5 år nå på torsdag og det skal feires hele helgen.


Vi har hatt nedtelling i over lang tid og han har kun 2 netter igjen å legge seg før den store dagen er her. Han gleder seg såklart vilt, og vi med han. Det er så herlig å se gleden i blikket hans når han vet at hans store dag snart er her. Lørdagen blir det barneselskap med ungene fra barnehagen, og på søndag blir det familieselskap med tapas og masse kaker. Gleder meg til det. Det er alltid så koselig å samle alle til en slik anledning.

ønsker dere alle en trivelig tirsdagskveld, hvilke planer har dere til helgen ?

5 kommentarer:

 1. Hei! De er bestilt på riktigeleker.no :) De er for tiden utsolgt, men skulle visst få dem inn i løpet av måneden. Bare vi får dem til jul så :)

  SvarSlett
 2. En flott gang du viser frem. men enda flottere var 5åringen. Til lykke med den store dagen som snart bare er timer borte :)

  SvarSlett
 3. Kjempefin gang! Imponert over at du i det hele tatt får brettet klærne - der sliter jeg...

  Tusen takk for fin award! Så koselig!

  Klem

  SvarSlett
 4. Gangen er kjempe fin!

  Og skjønne Benjamin, gratulerer med dagen stor klem!

  SvarSlett
 5. Så koselig at du liker bloggen min. Det setter jeg pris på. :)
  Ha en fin bursdagshelg.

  SvarSlett